Ögonfrans Perming

 

Fördelar

Du behöver inte längre använda en ögonfransare för att få upplyftade fransar. Med ögonfransningsproceduren kan du ha bredare öppna ögon om du bara har vaknat, står i en intensiv fysisk träning eller är frisk ute i duschen. De som har väldigt raka ögonfransar kan särskilt vara nyfiken på att ha dem permeerade. Vet emellertid att fördelarna med ögonfransning inte innehåller nya mörkare ögonfransar eller längre, även om illusionen av större längder säkert kan vara en biprodukt av att ha ögonfransar som pekar på himmel. Om du är intresserad av liknande alternativ i enlighet med semi-permanenta procedurer, måste du undersöka möjligheten att få ögonfransförlängningar för ögonfransar med större volym och längd.

Historik

Innan tillgängligheten av ögonfransar , smink användare vände sig till lash curlers och mascara för att skapa utseendet på uppåtvända fransar. I jämförelse med dessa metoder är ögonfransningsläget relativt nytt eftersom det bara började bli populärt i början av 2100-talet.
Den första ögonfranskurvan visade sig runt 1920-talet till 1930-talet. Det uppfanns av Kurlash-företaget och var uppenbarligen mer komplicerat att fungera än den moderna sorten. Med tiden har lash curlers utvecklats för att inkludera en uppvärmd version som låser krullen på samma sätt som håret blir krökt med användning av ett krulljärn. Appliceringen av mascara på krullade fransar ökar deras utseende genom att mörka varje lash, samt att lägga till en beröring mer längd, beroende på formeln. Eftersom processen kan äta bort flera minuter än ett frenzied schema kan bekvämt tillåta, kan den inte-så dexterösa välja en ögonfransperm i stället.

Funktion

Ögonfrans perms brukar vara upp till en och en halv och en halv även om de har hävdats att hålla så länge som tre månader. När de permerade piskarna faller ut och ersätts av rakare, försvinner den upplyftade effekten av en ögonfranspärm. De med speciella ögonhåriga ögon kan vara de mest anmärkningsvärda fläktarna av ögonfransning, eftersom det hjälper ögonen att få ett större, ljusare utseende. Den faktiska processen innebär att du ligger och stänger dina ögon som en estetiker omsluter dina fransar runt en tunn rulle. Gaze är placerad på undersidan som skyddsåtgärd. En perming lösning appliceras sedan på dina fransar och får sättas in. Andra lotioner och formler kan borstar på fransarna för neutraliserings- och konditioneringsändamål, vilket leder till att processen förblir var som helst mellan en halvtimme och en timme.

Överväganden

Om du finner att du är allergisk mot alla ingredienser i lösningen som används för ögonfransning, eller om du helt enkelt inte vill ha några potentiellt skadliga kemikalier i närheten av dina ögon, klistra på mascara och en ögonfransare. Möjligheten att försämra dina ögonfransar genom att exponera dem för giftiga perme-lösningar är en mycket riktig, vilket leder till snabbrott och en snabbare fallfall.
På en annan anteckning är det faktum att kvinnor inte är En man som är betryggande om sitt utseende och tänker på att dra nytta av ögonfransning är välkomna, liksom hos salonger som erbjuder tjänsten.

Varning

Försök inte att göra ögonfransar , om din egen eller någon annan s, om du inte är en professionell. Det finns gör-det-själv-ögonfransar som säljs för hemmabruk, men inser att du sätter hälsan på dina ögon i fara om du försöker detta utan certifiering. Biverkningar av förfarandet har varit kända för att inkludera stickande runt ögonen. Även om detta kan medicineras bort med hjälp av ögondroppar, kan det faktum att du skulle behöva göra en sådan sak efter en skönhetsbehandling, hjälpa dig att ompröva om det här är en risk du är villig att ta. Som en upptagen kvinna kan du vara intresserad av att upptäcka att ögonfransning är ett steg du kan ta för att raka minuter av din sminkrutin. Om du letar efter sätt att se uppfriskade under en hektisk dag och du önskar att du kan få effekterna för evigt, kan du nästan. Även om tidsförändringen varierar för varje individ, är lash perms allmänt märkbar i upp till en och en halv och en halv. Om det här är en kosmetisk procedur som du försöker, kan du i säkerhetsskäl utbilda dig själv på både fördelarna och riskerna.