Så här får du håret helt rakt

 

1.

Tvätta håret minst tre gånger för att ta bort eventuella rester från hårets axlar. Handduk torrt eftersom håret måste vara fuktigt under bearbetningen.

2.

Dela håret och börja vid nackens botten. Använd endast en capful eller två av lösningen. Arbeta från hårbotten till slutet av varje hårsektion, dunka på lösningen. Var uppmärksam på håret på pannan och näsan eftersom de är berömda frizz-områden.

3.

Blå håret torrt och smidigt och använd sedan ett varmt plattjärn för att försegla lösningen till håraxeln. Arbeta i 3-tums sektioner och gå över huvudet tre eller fyra gånger. Använd mycket spänning när du drar järnet genom håret, särskilt på hårlinjen.

4.

Skölj håret och applicera hårmask som medföljer produkten. Villkor och stil.

Tips och varningar

  • Om du använder den här produkten finns det schampon och balsam som fungerar bra och inte stör hårbeläggningen . Hela processen tar ungefär en och en halv timme att slutföra.
  • Det finns ett antal produkter på marknaden som ska räta lockigt hår. När håret växer ut, kommer hårbotten att bli frizzy igen. Syftet är att bestämma hur mycket behandling ditt hår kan stå innan det börjar bryta.
  • Tyvärr, om du har rakt hår kan du enkelt göra det krulla, och om du har lockigt hår, vill du ha det rakt. Går rakt betyder att du omplacerar din håraxels naturliga böjning. Detta måste göras med kemikalier och värme. Den här artikeln berättar om den senaste processen som kallades den brasilianska utblåsningen. Det fungerar bäst på kemiskt skadat hår eftersom det släpper axeln och eliminerar frizz. Biprodukten av behandlingen är att den kan göras över nyfärgat hår och det förseglar i färgen. Behandlingen varar ungefär tre månader och det fungerar bra för många hårtyper.