Så här ställer du in Tattoo Needle Depth

 

1.

Utbilda dig själv. Du måste först känna till hudskikten och hur långt in i huden du behöver gå. Det finns sju lager av hud, men bara två som betyder något när man tatuerar; epidermis och dermis. Epidermis är det yttre skiktet på huden och dermis är skiktet på huden som tatueringsnålen ska injiceras i.

2.

Vet hur långt du ska gå. Tatueringsnålarna måste gå mellan 1 och 2 mm i huden för att nå dermis. Om du går längre än det kan det orsaka onödig smärta för den person som tar emot tatueringen. Det kan också orsaka blodförgiftning, eftersom bläcket injiceras för långt in i kroppen och blodet.

3.

Ställ in din nål. En tatueringsnål måste sticka ut ur pistolen ca 1/16 till 1/32 tum. Dessa mätningar kommer att variera från person till person, eftersom allas kropp är annorlunda. Nålen och röret måste matcha, om du använder en nålskalare, måste du också använda ett nålskyddsrör.

4.

Öva ditt djup. Innan du tatuerar en person, rekommenderas att du först testar djupet på nålen på en bit frukt. Om frukten blir sönder, vet du din nål Djupet är för mycket. Detsamma gäller vid tatuering av en levande person. Om nåldjupet är för mycket kommer det att finnas en stor mängd blod som kommer tillbaka ur perforeringarna som nålen gör.

5 .

Hitta en lärling. Det bästa sättet att lära dig vad du behöver veta är att gå till en lokal tatueringskonstnär i ditt område och fråga om hon ska ta dig som lärling. Om du försöker hitta information på webben, du hittar att det finns mycket lite tillgängligt. Ingen vill vara ansvarig för att ge information till en nybörjare som kanske inte tar hänsyn till deras varningar. välrenommerade tatueringskonstnärer vill inte bara lära ut någon och avslöja vad som är bäst för dem. Genom att presentera dig personligen för en tatueringskonstnär är dina chanser att få dina frågor besvarade högre än om du skulle skicka dem i forum.

Djupet av en tatueringsnål är det viktigaste inslaget i tatueringsprocessen. Om nålen går för långt in i huden kan det orsaka infektion och blodförgiftning. För tatuering nybörjare är det viktigt att veta vad rätt djup är och vad tecknen är för att ha uppnått det.