Sätt att fixa långt hår

 

Updos

Fix långt hår i en snygg updo. En updo kan vara formell eller avslappnad. Drag håret tillbaka i en tätt hästsvans. Lämna en hårkant runt ansiktet för att mjuka utseendet eller dra tillbaka det hela i hästsvansen. Vrid hästsvansen runt sig själv och när du vrider låta hästsvansen spola i en cirkel. Placera Bobby-stift i håret när du spolar det. För att skapa en formell updo, se till att allt hår är ordentligt fastsatt i spolen. För att skapa en avslappnad uppdatering, låt några krullar och tendrils av hår för att undkomma bobby-pinnarna för att skapa ett snyggt utseende. Spraya håret väl med hårspray.

Curls and Waves

Skapa en stil med lockar och vågor. Blöt-torrt, nyvasket hår så att det är rakt och jämnt. Värm varmvalsarna. Separera håret som ramar ditt ansikte i två tums sektioner. Rulla varje sektion på en medelstora varmvals från ditt ansikte. Separera håret på toppen, sidorna och tillbaka i tre tums sektioner. Rulla varje sektion på en stor varmvals i alla olika riktningar. Lämna de varma rullarna i håret tills de är coola. Ta bort heta rullar och springa fingrarna genom håret för att ta bort krullarna. Borsta inte eller kamma genom dem. Spraya hårspray överallt för att ställa krullarna.

Ner och rakt

Använd långt hår ner och rakt. Blåtorkat, nyvasket hår med en platt borste. Dra små delar av hårspänningen med borsten och rikta hårtorken från hårets botten till spetsarna. Dela håret rakt ner i mitten eller i en zigzag-del, eller dra pärmar över pannan i en sidosvepad stil. Värm ett rätjärn och använd det för att räta ut små delar av håret genom att dra det genom håret från hårbotten till hårets spetsar. Spraya håret med en finspray för att lugna några fräcka flyktiga hår.

French Braids

Fransk-fläta håret genom att börja med tre små sektioner på toppen av huvudet. Korsa vänstra delen över mitten och korsa högra delen över mitten. Lägg en liten mängd hår från det lösa håret nära vänster sida av flätan till vänster och kryss den vänstra delen över mitten sektionen igen. Lägg en liten mängd hår från det lösa håret nära höger sida av flätan till höger och korsa den högra delen över mitten sektionen igen. Fortsätt flätning på detta sätt, tillsätt ytterligare hår från vänster och höger sida varje gång tills hela håret har fransk flätat. Lägg ett elastiskt band i håret för att säkra det. Långt hår kan ge många olika stylingalternativ. Låt håret ligga och långa, fixa det i en updo, smidig räta ut det eller anpassa det till sorgfria krullar. En hästsvans är en vanlig stil för långt hår, men det finns andra sätt att fixa långt hår också. Skapa avslappnade eller formella stilar enkelt med långt hår.