Snygga formella frisyrer

  Formella tillfällen innebär att du spenderar extra tid. Kvinnor väljer typiskt en elegant klänning och smycken, medan män bär en kostym och slips eller en smoking. En fin formell frisyr kompletterar ett elegant utseende. För bästa resultat, tvätta och konditionera ditt hår 24 till 48 timmar innan du skapar en formell frisyr.

Updo

När du bär en updo, klämmer du eller binder håret i ditt huvud. Om du har långt hår, kan du bära den här stilen som en bulle och låta några stränga hår falla och ramma ditt ansikte. Om du har kort hår, använd klipp eller bobby stiften för att dra ditt hår tillbaka från ansiktet. Updo-stilar håller ditt hår av nacken och axlarna, vilket gör ditt formella slitage synligare.

Hästsvans

En snygg hästsvans är den ultimata formella frisyrstilen. Rita ditt hår på baksidan av ditt huvud och säkra det på plats med ett elastiskt hår slips. Bär din formella hästsvans mot botten av ditt huvud nära nacken eller högt nära huvudets krona. Du kan ha en formell hästsvans medan ditt hår är rakt eller vågigt och med eller utan pärlor. Om du föredrar, köp ett klipp på hästsvanshårförlängningen för att lägga till längd och volym till ditt hår. Dessa förlängningar fäster på din hästsvans och flöde som om de var en del av ditt naturliga hår.

Ner

Gå rakt och snyggt eller snusat genom att ha på dig ditt hår. Låt ditt hår naturligt falla från huvudet, men håll det i form med dina favorit stylingprodukter. För ett rakt och snyggt utseende, blöt torrt vått hår eller plattt, järntorkat hår. För ett snurrat eller vågigt utseende, spritz vått hår med en krus som skapar spray. Låt håret torka naturligt.

Män

Vanligtvis ser mäns formella frisyrer ut som deras vardagliga stil. Män med långt hår bör noggrant borsta håret och haka det bakom öronen. Män kan välja att gela håret genom att doppa en kam i hårgel och köra kammen genom håret mot huvudets baksida. Andra gelalternativ inkluderar att applicera gel till fuktigt hår och låt det torka naturligt. Curly-haired män kan använda en frizz-fighting spray och låt håret torka naturligt. Se till att ditt hår inte faller framför ditt ansikte. Skär smäll som hänger i ögonen och håll håret rent och kammade.

ivacker.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.

ivacker.com Copyright © ALL RIGHTS RESERVED.