Tips om användning av keramiska varmvalsar

 

Tight Curls

För smala krullar behöver du små keramiska varmvalsar. För att minimera Shirley Temple curl look, rulla bara den nedre halvan av ditt hår. Torka håret och applicera hårspray innan du rullar för att maximera håll och lock. Se till att ditt hår är trollfritt. Börja vid ditt ansikte och arbeta dig tillbaka.

Stora krullar

För stora krullar använder du stora keramiska varmvalsar. Se till att curlers är heta nog. De flesta varmvalsarna har en indikator för att berätta när de är klara att användas. Lämna ditt hår ungefär hälften vått, halvtorkat och applicera mousse. Använd en kam för att få moussen genom hela håret. Börja igen i ditt ansikte och arbeta på baksidan. När du rullar ut håret, applicera lite hårspray för att maximera hållbarheten.

Kontrollerade vågor

Om du vill ha kontrollerad vågor behöver du de stora keramiska rullarna. Ditt hår måste vara halvt torrt och halvt vått. Och precis som med de stora krullarna måste du massera in och kamma med lite mousse. Istället för att rulla håret hårt runt curlers, rulla dem försiktigt och löst runt curlers. När du har rullat ut håret kan du köra en mjuk borste eller en kam genom dina lockar för att vända dem till kontrollerade vågor. Använda keramiska varmvalsar för att krulla ditt hår är vanligtvis lättare på ditt hår än metallkrullare eller krullningsstrykjärn. Keramiska varmvalsar kan användas för att göra snäva, små krullar, stora, svepande krullar eller kontrollerade vågor.