Typer av hårförlängningar

 

Identifiering

Hårförlängningar är längder av antingen syntetiskt eller äkta hår som kan fästas nära hårbotten genom att använda olika metoder. Förutom att lägga till längd, lägger hårförlängningar till volymen och höjdpunkterna eller låglysen, vilket sparar ditt eget hår från hårdheten att färglägga den.

Inlängning av hårförlängningar

De skonsamaste och enklaste typerna av hårförlängningar är de du klämmer in i hår. För att fästa dem ska du separera håret, börja från nacken och arbeta dig uppåt. Antalet klipp som används beror på volymen som behövs. Öppna klippen, vända dem mot hårbotten. -in förlängningar är också ett utmärkt sätt att lägga höjdpunkter i ditt hår utan att färga det.

Mänskliga och syntetiska hårförlängningar

Singelhårförlängningar är enstaka hårband. Eftersom de kan röra sig och svänga i delar av din Egenhår, de ser naturliga ut. Människans singelhårförlängningar kommer vanligen från mänskliga hår från Indien, Asien eller Europa, som kan bindas till små delar av mänskligt hår. Syntetiska bitar finns i vågiga, raka och lockiga sorter som matchar ditt hår. De är fästade på en liten fläta av varje förlängningsbas och förseglas sedan av värme, vilket smälter dem till ditt hår. De kommer i olika nyanser av färger, allt från ett naturligt utseende till ljusare nyanser.

Förband och tätningsförlängningar

Förband och tätningsförlängningar används i snittet riktigt hår. Förlängningar är flätade på ditt riktiga hår och sedan målat med ett bindemedel som tätar förlängningen som omger håret. Denna hårförlängning kan vara upp till fyra månader innan bindningen börjar lossna.

Väver

Väver är små dolda flätor som håller hårförlängningar mot hårbotten. Denna hårförlängning kan applicera spänning och lägga ojämn vikt i ditt naturliga hår där de är fästa. Det här är ett speciellt problem när du tvätter håret eller när du simmer eller deltar i andra aktiviteter där ditt hår blir våt. Eftersom det är svårt att torka hår som ligger under flätorna, vissa personer med väv, tvättar inte håret så ofta.

Hårlängdslängder

Enligt HairBoutique.com kommer hårförlängningar i olika längder och kan vara så långa som 26 till 30 inches. Hår som är längre än 30 tum ökar hårbotten och kan skada ditt eget hår. Hårförlängningar för kvinnor med medelhöjd är ca 22 tum långa eller mindre, medan de som mäter 18 tum är de mest populära hårförlängningarna.

Missuppfattningar och varningar

Var försiktig med att stylister som begär förlängningar kan behandlas som ditt eget hår , utan särskilt underhåll. Långt hår kräver mer arbete, tar längre tid att tvätta, liksom tillstånd, stil och blåsa torrt. Om du inte bryr dig om långt hår kan det leda till skadat hår. Också vara försiktig med eventuella hem hår förlängning erbjudanden. Ofta ser man hårförlängningar gjort och köper ett hemmakit och tror att de kan göra jobbet själva. Det tar en professionell att inte bara bifoga förlängningarna utan även ta bort dem. Om du någonsin har undrat hur kändisar som Paris Hilton, Jennifer Aniston och andra plötsligt har långa lås bara dagar efter att du har sett dem på kortare frisyrer, så är det ett enkelt svar. De använder hårförlängningar för sina mångsidiga frisyrer som förändras som ofta som de byter kläder. Det är inte bara kändisar som utnyttjar hårförlängningar. Både män och kvinnor upptäcker fördelarna med hårförlängningar. Om du vill ha långt hår men inte ha tålamod att växa ut, överväg att få hårförlängningar.