Ash Brown frisyrer

  Askbrunt hår är ljust brunt och kan bäras med gyllene, mörkbruna eller karamellhöjdpunkter. Utan höjdpunkter aska brunt hår kan se tråkigt och livlöst. Om du har askbrunt hår frågar din stylist att lägga till några höjdpunkter runt ditt ansikte. Använd serum som tämmer frizz och boost shine för att ta fram det bästa av dina askbruna tresses. Lägg till extra dimension till ditt askbrunt hår med ny stil.

Vågigt

Lägg dimensioner och glans genom att styla ditt askbruna hår i lösa lock eller vågor. Krama en dime-storlek mängd glans-boostande serum i din handflata och arbeta det genom ditt hår. Håll dig borta från det övre kvartalet av ditt hår nära hårbotten, eftersom du lägger serum på rötterna kan göra att ditt hår ser oljigt ut. Dra upp den övre halvan av ditt hår och säkra med ett klipp. Gör detta genom att ta dina indexfingrar, placera dem några tum över ditt öra och sedan spåra dem bakåt tills de träffas. Dra det här avsnittet upp i ett klipp. Detta kommer att dela håret så att det är lättare att krulla. Wrap 2-tums sektioner av ditt hår runt ett krusjärn. För att skapa vågor, använd inte klippet av krulljärnet; Håll bara håret runt krusningsjärnet medan du håller järnet i vertikalt läge. För att skapa krullar använd järnens klämma för att säkra håret och vrid sedan järnet upp till hårbotten medan du håller järnet i vertikalt läge. Upprepa denna process tills den nedre halvan av ditt hår har stylats. Släpp klippet och repetera bearbeta på över hälften av ditt hår. Torka håret med en hårspray med flexibelt håll. Om håret inte håller en kröna, använd ett medium eller hårt hårspray. Efter att krullarna eller vågorna har svalnat raka fingrarna genom håret Lägg till ytterligare intresse för din stil genom att lägga till några små flätor i närheten av ditt ansikte.

Sofistikerad hästsvans

Raka en docka med glattande serum genom ditt hår. Lägg sken till aska brunt hår genom att räta håret med en keramik Räta håret upp i hästsvans och säkra med ett elastiskt band. Ta en liten hårsträng och vind den runt elastikbandet med en ljusbrun bobbystift. Lägg intresse för den här stilen genom att ha på sig ett huvudband med hästsvansen. Upp ditt askhåriga hår uppåt med breda, ljusa huvudband. Leta efter huvudband med djurtryck eller band dekorerade med en silkeblomma.

Halv upp

Rulla håret med keramiska eller ångkokare. Efter att curlerna har svalnat, släpp krullarna och spray håret med en flexibel hårspray. Rullarna ger din askbrunt hårdimension och volym. Ta en sektion av hår som ligger på kronan av ditt huvud, reta det och spraya. Upprepa denna process tills du har skapat en kupolform på huvudets krona. Dra i toppen av ditt hår och ta hand om volymen. Säkra med ljusbruna bobbystiften eller ett klipp. Mist håret överallt med flexibel spray.