Hur man bär huvudband

 

Hur man bär huvudband

1.

Oavsett hur demure ett huvudband är, måste du börja med jämnt hår som är lätt att hantera. Frizzy, unkempt håret fungerar inte med ett huvudband. Det betyder inte att du måste ha rakt hår, var noga med att det är elegant och glänsande. Använd en stylingkräm för att bli av med flyga. Distribuera om en dime-storlek värd produkt i hela ditt hår. Använd en kam eller fingrarna, slät håret ut för ett rent och fantastiskt utseende.

2.

Välja rätt huvudband för tillfället är nyckeln. Neutrala färger som svart och brunt fungerar bra för kontoret, samt sköldpaddor. I helgen kan du välja ett roligt utskrift eller djärva färger som kanariefult eller magenta, vilket ger en seriös stans stil till även en enkel outfit. Kvällskall för drama, så experimentera med textur, färger och glans.

3.

Bär ett huvudband till kontoret. När du bär ett huvudband till jobbet, kom ihåg att hålla sakerna enkla och eleganta. Du kan bära ett sköldpadda eller leopard tryckhuvudband med din standarddräkt eller mantelklänning. Detta lägger till ett streck av personlig stil, men håller sig väl inom en klädkod för kontor. Om du verkligen har en dålig hårdag, spara dig själv med ett huvudband och hårresistans. Dra håret tillbaka till en låg hästsvans eller låg, tät bulle och skapa ett polerat utseende på en minut.

4.

Att ha ett huvudband på helgen är ett roligt och billigt sätt att leka med ditt utseende Välj ett huvudband i mode-framåtfärger för att lägga till en nyckfull touch till din helgdags garderob. En enkel tank och skinny jeans är förhöjda med hjälp av ett funky huvudband. Om ditt hår är lockigt eller vågigt, kör en utjämningskräm genom det och låt dina krullar skina eller stapla håret upp i en hög hästsvans. Rak hår ser bra ut med en huvudband eller flätad.

5. Använd ett huvudband på kvällen. Behöver du ett nytt sätt att förstärka din favorit lilla svarta klänningen? Prova ett huvudband. Huvudband för kvällen bör ha lite konsistens, så leta efter de som smyckas med fjädrar, blommor eller gnistrar. Försök skicka ditt hår på sidan och sedan sätta på ditt huvudband för en look som är sexig och lekfull. Rökig ögonmakeup, en liten svart klänning och snygga klackar är allt du behöver göra ett huvudband för kvällen.

Ett huvudband är ett söt och enkelt sätt att lägga till ett polerat utseende. Med så många huvudband på marknaden är det enkelt att bära dem på alla åldrar, oavsett vad din budget är. Kom ihåg att hålla din plats i åtanke när du väljer rätt huvudband.