Hur man berättar om Balenciaga handväskor är äkta

 

1.

Inspektera handväskans hantverk. Balenciaga är ett avancerat modemärke och kommer aldrig att innehålla skumt eller slarvigt hantverk. Om sömmen är lös, skarp eller ojämn, är du troligast tittar på en falsk Balenciaga snarare än en äkta.

2.

Observera handväskans hårdvara. Balenciaga handväskor har Lampo-blixtlås så 'Lampo' kommer att präglas på blixtlåsens undersida. Präglingen ska vara kursiv.

3.

Titta noga på handväskans läder . Alla Balenciaga väskor är gjorda av getläder än det har varit naturligt oroligt. Eftersom den obehagliga kvaliteten varierar från väska till handväska, kommer inga två handväskor att vara desamma, men läder på alla väskor är smidig, mjuk och högkvalitativ. Om handväskan i fråga inte ser ut slouchy och mjuk men ganska styv och smidig, är det förmodligen inte getläder och sålunda en replika.

4.

Sök Balenciaga märkskylt på handväskan. Detta kommer antingen att vara en metall eller läder namnplatta, med namnet Balenciaga. Konsultera autentiska bilder av den aktuella designen för att bekräfta märkskyltens material.

5.

Undersök kvasterna på handväskan. Balenciaga-tofsar är gjorda av samma getläder som plånboken så att de ska vara mjuka och smidiga. Om de är styva och glänsande, är det troligt en replikpung. Varje blixtlås på en Balenciaga-väska borde ha en tofs.

p> Visa handväskans handtag. Balenciaga handtag flätas med getläder. Företaget hänvisar till handtagen som 'sueded leather' eftersom de verkar som liknar mocka. Om handväskan du letar efter att köpa funktioner handtag som ser belagda eller färdiga, är det inte en autentisk Balenciaga.

7.

Ta noga med att jämföra foton på handväskan för försäljning med bilder av autentiska Balenciaga plånböcker. Om du märker några andra aspekter som tycks gå, ta med din tarm och köp inte handväskan.

Tips och varningar

  • Om du vill se till att handväskan du köper är en autentisk Balenciaga, köp från auktoriserade Balenciaga-återförsäljare som Barney's New York eller Neiman Marcus.
  • Var försiktig med gatuförsäljare som säljer Balenciaga handväskor. Dessa kommer utan tvekan att vara replikaer.
  • Balenciaga handväskor är några av de finaste i modevärlden. Med sina unika mönster, avancerade material och felfri hantverk önskar kvinnor över hela världen dem. Det kommer inte som någon överraskning att det finns många Balenciaga-replikor på marknaden så att du inte får duped av någon som försöker sälja dig en falsk designerväska. Här är några sätt att berätta om Balenciaga-handväskor är autentiska.