Hur man gör afro hår

 

Hur man gör Afro Hair

1.

Rengör hårbotten med ett natriumlaurinsulfatfritt schampo och skölj noggrant. För afrohår vill du undvika natriumlaurinsulfat, som avrohår av dess naturliga oljor.

2.

Lägg till en generös mängd djupbalsam genom hela ditt hår. Låt balsammen förbli på håret i 30 minuter med en plastlock som täcker ditt huvud. Om möjligt, sitta under en hårtork med huva på medellång inställning; värmen hjälper balsamman att tränga in i håraxeln för att mjuka hårets hår.

3.

Skölj håret noggrant och torka med en handduk.

4. Ta en sprayflaska och lägg till 1 kopp aloe vera juice, 2 matskedar glycerin och 2-3 droppar av din eteriska eteriska olja. pepparmint och grapefrukt är bra för att uppmuntra hårväxt. Sprida håret jämnt.

5.

Avlägsna ditt hår med en avtagande borste.

fria hållgel på hårlinjen och släta ordentligt med handflatan.

7.

Gnid en generös mängd Sheasmör i handflatan för att smälta det för att underlätta Ansökan. Massera Sheasmöret genom hela håret, var noga med att fokusera på ändarna.

8. Använd en borsthårborste och borsta håret rakt tillbaka från hårlinjen.

9. Placera silkhuvudbandet på ditt afrohår, använd fingrarna för att lätt fluffa din afro, och du har skapat ett roligt och trendigt naturligt mästerverk.

Afro hår, även kallat naturligt hår, är afroamerikanskt texturerat hår som bärs i sin naturligt kinky, coily state. Afro hår är inte bara vackert, det är också mångsidigt; Stylingalternativen inkluderar men är inte begränsade till twistouts, flätor och en afro-puff med en silkhuvud. För att göra afro hår behöver du ordentligt och fuktar håret före styling för att undvika brott och torrhet. Stegen nedan visar hur du styler afro hår i en vacker afro puff.