Hur man gör ett paperclip halsband

 

1.

Samla en mängd olika pappersklipp innan du börjar. Pappersklipp finns i stormarknader, kontorsmateriel och även ibland i närbutiker. Pappersklipp finns i flera storlekar och är gjorda av tråd av olika tjocklekar. Du kan också hitta pappersklämmor i olika former och till och med i olika färger tack vare trådbeläggning och pulverlackeringsteknik.

2.

Separera dina clips enligt storlek, form och färg innan du börjar arbeta. Var noga med att du har tillräckligt med varje storlek, form och färg för att skapa ett halsband som är unikt och modernt. Om du har en begränsad mängd av en särskilt attraktiv färg eller storlek, överväga att använda dem för att skapa ett unikt halsbandshängge.

3.

Skapa ditt halsband genom att sammanfoga klämmorna i det sätt du har bestämt dig för att använda. Du kan använda trådskärarna för att ta bort överflödiga trådar från pappersklämmor som du har omformat. Använd nålnäsetången för att trycka in de skarpa kanterna så att de inte kliar på dig (eller den som slutar ha på sig papperet -clip halsband).

4.

Var uppmärksam på din avsedda lås eller stängning. Om halsbandet är för litet för att ta över huvudet, behöver du använda en smyckenlås. Överväg att skapa en från ett pappersklipp.

Tips och varningar

  • Var försiktig med skarpa ändar. Klipp av dem, klistra ner dem eller släta dem med en nagelfil.
  • Kontorsmaterial såg aldrig så sött ut. Föreställ dig att göra vackra handgjorda smycken från pappersklipp. Det är dags att bli kreativ och göra ett unikt halsband från pappersklipp.