Hur man gör fina smycken

 

1.

Bestäm om din försäkring kommer att täcka alla stenar, diamanter och andra fina smycken material som du kommer att ha i din besittning.

2.

Köp dina ädelstenar, diamanter, pärlor och andra smyckeskapande material från en välrenommerad återförsäljare. (Se Tips och varningar för mer information.)

3.

Lägg ut ädelstenar, diamanter eller pärlor i den ordning som du kommer att stränga dem på kedjan (för halsband och armband) eller fästa dem på inlägg eller hållare (för örhängen).

4.

Fäst pärllocken till dina stenar (för halsband och armband). Krympa dem om det behövs för att se till att de är fästa på stenarna.

5.

Stryk eller fäst stenarna på kedjan som du redan har förmått och klippt eller fäst dem till stolparna eller hållarna (för örhängen).

6.

Håll smycken bredvid den kroppsdel ​​som den är konstruerad för att bäras på, före fästa låset, för att se om du är nöjd med det övergripande utseendet. Gör eventuella ändringar, om du vill.

7.

Fäst lås (arna) i slutet av smycken (för halsband och armband) eller fäst hållaren till inlägget (för örhängen).

Tips och varningar

  • Det går att köpa lös ädelstenar och diamanter online. En snabb sökning ger många webbplatser som kan hjälpa dig att välja och köpa dina stenar. Men som med allt annat, se till att du köper från en legitim, ansedd källa.
  • Det går inte bra om du köper dyra, fina stenar och lägger dem på billiga, dåligt tillverkade kedjor eller i inställningar av dålig kvalitet. Köp kedjor, inställningar och knäppningar som är värdiga för de vackra pärlor, diamanter och pärlor som de kommer att hålla.
  • Köp inte ädelstenar eller diamanter om du inte kan bestämma exakt var de kom ifrån. Inköp, mottagande och / eller innehav av stulen egendom är lika lika olaglig som själva själva stölden.
  • Se till att din försäkring täcker ersättningskostnader om de ädelstenar du har köpt är stulna. Politiken kan variera, speciellt om du håller dessa i din primära bostad.
  • Om du planerar att sälja dina skapelser kanske du vill diskret annonsera, snarare än u0026 # x201C; skrika det från hustakarna u0026 # x201D ; att du gör och säljer fina smycken objekt direkt ur ditt eget hem! Någon kanske inte är så mycket intresserad av vad du måste sälja som i vad han kan få u0026 # x201C; free, u0026 # x201D; och du kan placera dig i fara utan att betyda det.
  • Ingenting är vackrare än en välgjord bit av fina smycken. Stenar gnistrar, kedjor glittrar och pärlor ger av sig sin egen unika glans. När du bär en del fina smycken som du själv har skapat är upplevelsen ännu mer givande. Vad mer, andra kommer att märka u0026 # x201C; special u0026 # x201D; kvaliteten på din bit och kommer naturligtvis fråga var du har det. Hur stolt du kommer att vara att berätta för dem att du gjort det själv.