Hur man gör koppar smycken berlocker

 

1.

Skjut kanten på stycket 5 mm kopparplåt i scrapbookingmetallen. Denna stans ska ha ett relativt stort (1/2 tum eller mer) fast formmönster. Tryck på stansen för att klippa ut koppar. Du kan behöva stå på stansen, eftersom koppar är starkare än papper. Du kan också använda en stans som är speciellt gjord för metall.

2.

Lägg på varje kant av kopparstansad form för att avlägsna metallborr och skarpa punkter. Kanterna kommer att vara skarpa så var försiktig med att hantera koppar smycken hänge form. Glatt alla kanter med filen.

3.

Använd det mindre hålslaget för att göra ett hål i koppar smyckenhänget där det kommer att hängas från halsbandet. Fäst en koppar- eller stålhoppring till det här hålet genom att böja ringen öppen sidled, glida den genom hålet och böja den igen ihop igen.

4.

Använd en metallfri stämpel, läder präglingsverktyg eller en enkel spik att göra ett mönster på kopparhänge om så önskas. Frimärkena bör läggas över kopparhängeformen. Använd sedan malletten för att försiktigt, men strama kopparet ordentligt. Spiken används som en miniatyrstans och hamras ner för att antingen göra hål eller små fördjupningar i ett mönster som du väljer.

5. Applicera en beredd, kommersiell patinavätska till kopparhängsmycke om du vill ha en förlovad, regnbåge eller gammaldags utseende. Experimentera med olika finish och olika metoder för att applicera dem - dunking, målning eller droppande dem - för olika koppar smycken hänge ser.

Tips och varningar

  • Koppar smyckenhängen ser bra ut på läderband.
  • Kopparmetall är skarp. Var noga med att hantera den.
  • Att skapa attraktiva och eleganta koppar smycken berlocker är relativt lätt. Med några grundläggande verktyg och en individuell stil kan du göra koppar smycken i många attraktiva former.