Hur man handlar hos Barneys

 

Hur handlar du på Barney? s

1.

Få en god natts sömn innan du går till Barney eftersom du inte kommer att göra en snabb koppling och ut ur denna butik. Var beredd att spendera några kvalitets timmar på alla avdelningar.

2.

Forskning Barney innan du går så du går inte in som en total nybörjare. Du kan göra det genom att besöka deras hemsida (se Resurser). Om du letar efter något, ring dem till 212-826-8900. Du kan vanligtvis nå en säljare som kan svara på dina frågor innan du ens går in i affären.

3.

Gör en plan för vad du vill se i Barney. du har en uppfattning om vad du kommer dit för, du kommer att känna dig mindre överväldigad. Om du brukar lättrampa, kanske du vill göra en lista med köpkategorier i viktens intresse (t.ex. skor, plånböcker, kjolar).

Ta med en vän eller två! Du kommer att försöka på och köpa dyra nya saker, så du borde ha en andra eller tredje åsikt. Dessutom kommer din Barney erfarenhet att vara mycket roligare om du kan dela den.

5.

Använda bekväma skor och kläder. Tänk på att du sannolikt kommer att spendera lite tid på att prova på kläder och tillbehör. du vill inte behöva byta ut ur en svår outfit. Använda sneakers eller andra stödjande skor till din shoppingbonus. Du vill inte att din resa ska förstöras av ont och smärta.

6 .

Känn dig fri att ta tillbehör hemifrån med dig på din köpcentrum. Kasta några örhängen eller ett par stilettor i väskan och piska ut dem i omklädningsrummet. Genom att göra så ser du exakt hur ditt favorithalsband kommer att se ut med den lilla svarta klänningen.

Tips och varningar

  • Ju mer pengar bättre! Barney s är en upplevelse. Försök att spara ett litet Barney näsägg för din shoppingbonus. Du kommer att trivas mycket mer om du oroar dig mindre om de pengar du spenderar.
  • Köp en kopia ofta i New York Times för att se om det finns några Barney s specialerbjudanden. Du kan spara mycket pengar genom att handla på dagar när det finns försäljning, speciellt när det finns fler procentandelar av redan försäljningspriser!
  • Försök att undvika Barney s på helgerna. att handla på Barney s är tisdagar och onsdagar mitten eftermiddag, från ca 2 pm till 5 pm
  • Frihetsgudinnan, Empire State Building, Yankee Stadium ... Alla dessa platser i New York City är bra för turister, men om du är en fashionista finns det ett ställe som kommer att blåsa alla dessa ut ur vattnet: Barney s New York. Beläget på Madison Avenue och 61st Street, har Barney s varit verksamt sedan 1923 och är en av stadens mest populära mode destinationer. Din erfarenhet hos Barney ska vara en minnesvärd, så lär dig hur du får ut det mesta av din shoppingbo.