Hur man har farrah fawcett hår

 

1.

Få Farrah Fawcett håret trim. Med håret helt fuktigt (till exempel strax efter shampooing), massera med en kroppsbyggnad, lämna in stylinggel, böj sedan i midjan och kamma håret rakt mot golvet. Samla sedan håret och vrid åt höger tills det är väldigt stramt nära slutet. Trim av ungefär en halv tums hår. Vrid sedan håret till vänster tills det är väldigt tätt nära slutet och klippa av ytterligare en halv tum hår. Det här lagar naturligt ditt hår för att vara kortare nära ditt ansikte och längre i ryggen.

2.

Få 'stor' Farrah Fawcett hårpuffiness. torrt hår helt från rötter till tips. Din tidigare applicerade stylinggel ska täcka håret från hårbotten till ändarna och torka håret på så sätt ger dig 'stort' hår.

3.

Håll Farrah Fawcett hårfjädring och krullar. Stå upprätt och kamma ut tänger. Med ett krusningsjärn sätta ihop bitarna av ditt nu 'stora' hår i en krull (inplastning av curling iron i ringlet position som går bort från ditt ansikte som du vindar varje bit hår). Ett alternativ till krulljärn är att dämpa de sista tre tummen av hår, lägg till lite mer stylinggel, vrid sedan varje pi ece i en rund borste på samma sätt som du gjorde curling iron, blåsa torkning igen tills varje ny curl är helt torr och set. Fluff hår, lägg sedan till en falsk eller äkta sola och en tänder tandkräm för att komplettera ditt Farrah Fawcett Hair.

Tips och varningar

  • Om ditt hår är väldigt länge kan var och en av dina Farrah Fawcett hårkroppar vara längre, snipping av mellan tre fjärdedelar och en och en halv tum efter varje vridning, beroende på hur lång tid det är.
  • Författaren avstår från ansvar och erbjuder artikel endast för utbildningsändamål. Ägare är ansvariga för aktiviteter som involverar sina barn. Författares artiklar är registrerade hos det nationella upphovsrättsverket och skyddas med Copyscape.
  • Här är hur vi 70-taliga tonåringar fick Farrah Fawcett Hair. Från att göra det enkelt att klippa till en enkel stylingsteknik med en liten stylinggel, älskade vi att försöka se ut som den populära filmstjärnan. Förutsatt att du redan har långt hår, här ' s hur 70s fans och wannabes fick Farrah Fawcett hår.