Hur man köper en Knockoff handväska

 

1.

Hitta information på väskan. När du har sett dina sevärdheter på en viss väska, ta reda på all information du kan om det. Ta reda på vem som gör det, hur mycket det säljs och väskans specifika egenskaper. Till exempel, om påsen är dekorerad med en logotyp, betala nära uppmärksamheten på logotypen. Många knockoffsäckar har olika versioner av rätt logotyp och många av dem är döda giveaways att det är en falsk.

2.

Ställ frågor. När man letar efter en knockoff väska är det viktigt att vara uppmärksam på väskans struktur och mekanik. Medan du tydligt letar efter ett billigare alternativ, vill du inte att ditt alternativ ska falla ihop om 2 veckor. Istället ställer du frågor om hur väskan är gjord, vilka material som används och var det gjordes. Kombinationen av svaren på dessa frågor hjälper dig att hitta den bästa väskan.

3.

Kontrollera eBay. Om du är försiktig och vet vad du ska leta efter, kan eBay vara ett bra verktyg för att köpa varor till en anständig kostnad. Du kommer att upptäcka att många av säljare kommer att hävda att deras väskor är den verkliga saken. Om väskan normalt kostar 3 tusen dollar och det handlar om att sälja på eBay för 100 dollar, vet du att du får en falsk. Använd eBay till din fördel och bjud dig smart.

4.

Se i online-butiker. Många onlinebutiker bär knockoff väskor. Medan de kan ha en liten variation från sin dyrare motsvarighet, har de en nära likhet och många individer kanske inte ens vet skillnaden. Hitta högkvalitets väska till bästa pris. Online-butiker är konkurrenskraftiga, så om du gör dina läxor hittar du det du söker.

5.

Huruvida du använder eBay eller köper från en online boutique, överväga att köpa en väska som säljs utanför USA. Det finns för-och nackdelar med denna metod. Fördelar är att du får väskan till en lägre kostnad och du hittar ett överflöd av väskor utomlands. Det viktigaste är att fraktkostnaderna kan vara ganska höga.

Tips och varningar

  • Gör din forskning innan du köper en väska. Detta kommer att se till att du får en påse av anständig kvalitet som varar.
  • I dagens modeshow är trenderna oändliga och priserna är exceptionellt höga. Kanske har du tittat på den senaste trendiga väskan som du upptäckte på Britney Spears-armen. Du går till ditt lokala varuhus för att köpa det och göra en grizzlyfunn: Den är väl utrustad med ditt prisklass. att gå utan bestämmer du att ta saker i egna händer och letar efter en knockoff på väskan. Att köpa en knockoff väska är knepig och om du inte följer vissa riktlinjer kan du sluta med en elak imitation.