Hur man lagar håret framför

 

1.

Börja med att vätta personens hår.

2.

Del håret på toppen av huvudet där det naturligt faller. Om personen bär en sidodel, kamma den på det sättet. En person som delar sitt hår i mitten borde ha håret kammade på så sätt.

3.

Kamma en diagonal linje från toppen av pannan (där du har skildat håret) till öronspets på ena sidan.

4.

Håll allt annat hår i ett klipp så att du arbetar bara med det avsnitt som du har kammade.

5.

Kamma diagonaldelen mot personens ansikte med din dominerande hand. Använd din andra hand genom att dra delen mellan pekaren och långfingret så att fingrarna är upprätt.

6.

Skift fingrarna om du bara vill göra subtila skikt . Lyft avsnittet av håret något om du vill lägga till mer märkbar skiktning.

7.

Öppna skjuparna något och skjut bladet nedåt i sektionen. Flytta fingrarna och skjuvarna mot personens bröst när du skär. Genom att flytta fingrarna och axlarna nedåt kommer du vara säker på att inte klippa in i hårets längd.

8.

Dra sektionen mot personens ansikte för att kontrollera ditt arbete. Punktskuren i sektionen för att lägga till mer rörelse i de skikt som du skapar.

9.

Låt ner en annan diagonal sektion av håret från toppen av personen ' s huvud till strax bakom håret, klippa sedan det andra håret ur vägen. Du borde nu ha två separerade sektioner.

Kombinera det avsnitt du just har släpp ner tillsammans med föregående avsnitt ihop mot personens ansikte.

11.

Peka i de längre bitarna med den första delen som din guide. Fortsätt att separera diagonala sektioner och kamma dem mot personens ansikte, med den första delen av hår som en guide.

Tips och varningar

  • Gör försök inte göra det här på dig själv. Det är alldeles för svårt och du kommer sannolikt att sluta med en frisyr du inte gillar. Försök att laga håret framför ENDAST om du har frisyrupplevelse, eftersom det är en mycket svår färdighet att lära dig .
  • Du kan stöta på någon som tror att hennes nuvarande frisyr är tråkig eller intetsägande. Att lägga hår i framsidan kan lägga till rörelse till en vanlig frisyr. Genom att blanda hela klientens hår i det lagret kan du skapa en klassisk form som är lätt att stil och ha på. Om du vet rätt väg till lager hår framför kan du ge din klient ett nytt utseende, och det kommer Håll dig från att av misstag hugga av för mycket hår i processen.