Hur man lägger till plagg till kläder

 

1.

Dra en sömnad med tråd som matchar palettens färg. Sätt en knut i tråden i slutet. Kör nålen genom sequin och kanske även genom en pärla, om du väljer att använda en liten pärla i mitten av sequin. Antingen knut tråden på baksidan av sequin eller fortsätt att lägga till fler paljetter.

2.

Lägg till paljetter till en t-shirt för att stava ett ord eller en fras eller bara lägga till färgmönster. Sequins lägger till en utbrott av färg på någon outfit. Det är lätt att sy dem på och de lägger gnista och nyckfullhet på kläder.

3.

Dekorera en baddräkt med paljetter och pärlor för att lägga till gnista. Sequins shimmer i solljuset så att de är en härlig accent till baddräkter.

4.

Gör mönster av paljetter på ett par jeans. Du kanske också vill göra dina initialer ur paljetter till monogram jeans eller andra kläder.

Tips och varningar

  • Använd olika storlekar av paljetter för att lägga till intresse till dina kläder.
  • Lägg till pärlor för att lägga mjuka på paljetterna.
  • Var försiktig med att knyta paljetterna tätt så att de håller sig fasta på kläderna.
  • Var försiktig när du syr; stick inte med nålen.
  • Lägg till paljetter till dina kläder för att skapa en liten blixt av färg och gnista till din garderob. Sequins ser söta ut på snygga och avslappnade kläder. Du kan lägga till dem i en baddräkt, en kvällsrock eller ett par jeans. Använd ljust färgade paljetter för att lägga till ord eller mönster eller färg på en t-shirt eller använd guld- eller silverpalettar för att lägga till drama för kvällsslitage. Sekvenser är lätta att sy på och låter dig göra dina kläder unika.