Hur man raderar hår som är fint och lockigt

 

1.

Tvätta håret och följ med fuktighetsgivande balsam. Kläm försiktigt håret med en handduk för att ta bort överflödigt vatten.

2.

Gnid en liten mängd rätningskräm, serum eller mousse mellan händerna och applicera det jämnt på håret , men undvik rötterna. Applicera sedan en rotliftspray till dina rötter. Kamma produkterna genom håret med hjälp av en brödkam. Börja kamma ändarna och gradvis arbeta dig upp till rötterna för att undvika brott. Sätt i ditt keramiska plana järn.

3.

Blåstorka håret med huvudet upp och ner. Håll din torktumlare på låg värme. Borsta håret när du torkar det. Fortsätt tills ditt lockiga hår är nästan torrt. Vänd sedan tillbaka huvudet och sluta torka det.

4.

Kläm alla av ditt hår, med undantag för det underliggande skiktet. Ta en 1-tums sektion av underlaget och kör det snabbt genom ditt plana järn från rötterna till ändarna. Repetera om det behövs, men undvik att lämna ditt plana strykjärn på en hårdel för länge, eftersom detta kommer att orsaka skador. När du har slutfört det underliggande skiktet, släpp ut mer hår från klippet och fortsätt räta hårpartiet med sektion från under till toppen.

5. < / p>

När allt hår är rakt, applicera en efterbehandlingskräm, serum eller pomade för att förhindra frizz. Undvik att applicera produkten på dina rötter, eftersom detta kommer att platta håret.

Tips och varningar

  • Tvätta håret ett par gånger om möjligt en vecka.
  • En-tums keramiska plattjärn är vanligtvis det enklaste att arbeta med.
  • Använd en djup balsam en gång i veckan för att hålla ditt fina hår frisk.
  • Kom alltid ihåg att koppla bort ditt plana järn efter att du använt det.
  • Gillar du att räta ut ditt fina, lockiga hår, men oroa dig för att du skadar det? Eller när du räter ut ditt hår, saknar det kropp och volym? Om så är det några enkla styling-trick du kan använda för att bli snygg , rakt hår medan du lägger på volymen och undviker skador.