Hur man väljer en högskoleexamen

 

1.

Välj skor som redan är inbrottna och bekväma. Människor ska ta bilder till vänster och höger, oavsett om de är uppriktiga bilder av dig eller poserade. Det sista du vill ha är att titta på smärta i varje bild som du är in. Du vill inte behöva hälla i smärta genom ceremonin.

2 .

Välj skor som har en ordentlig häl. Om din examenceremoni är ute på gräset är det inte en bra idé att ha på sig en lång, tunn häl, eftersom du enkelt kan fastna i gräset med varje steg du tar. Om du går inomhus för din examenceremoni kan du bära klackar så länge de är bekväma. Även om de är inbrutna, skruvas bottenarna med en grov sten bara för att ge dem en bättre dragkraft.

3.

Ta bort en outfit som är gjord av ljus tyger och undvik heta och tunga. Med tanke på att du ska ha på dig en examenklänning över dina kläder, vill du inte bli överhettad och svettig. Även om det är kallt ute, kommer du att vara angelägen, upphetsad och eventuellt nervös, vilket också får dig att känna dig varmare.

4.

Leta efter en outfit som är semi-formell. Du behöver inte hitta något otroligt fint, men en t-shirt och shorts är för avslappnad. Även om du hittar en enkel vit skjorta och en svart kjol kan du alltid klä det lite med tillbehör.

5.

Testa påklädnaden i butiken. Gå runt i det för att se hur det rör sig med din kropp. Det borde bara vara rätt passform. Du behöver inte dra ihop eller dra på tyget för att det ska passa bättre. Hitta en outfit du känner dig bekväm i.

Tips och varningar

< li> Se till att du klär på din klädsel med färgen på din examenklänning. Om du har en ljusfärgad klänning som vit eller gul, är det bäst att bära kläder under det som inte är mörkt så att det inte vinner genom.
  • Håll dig borta från ljusa kläder som är benägna att plocka upp och kraftigt visa svettmärken. Silke är ett tyg som hämtar lite svett.
  • Din gymnasiet är en mycket speciell händelse som du vill minnas fondly för resten av ditt liv. Du vill inte alltid minnas att hantera obekväma kläder hela tiden. Det kan göra en dämpare på din ceremoni. Att välja din outfit för din examen är viktigt. Här är några tips för att välja en fashionabel och bekväm outfit. Det kommer att bli en som du vann inte ångra på.