Hur man väljer rätt läppstift färg

 

1.

Först titta på läppstift som är en eller två nyanser mörkare än din naturliga läppfärg. Dessa tenderar att se bäst ut. När du har några kommer din tanke att fungera testa dem (sätt dem på en läpp). Om det verkligen är en nyans eller två djupare än din nakna läpp har du hittat din ton. Om du köper någonstans som du inte kan testa, håll bara den färg som skrivs ut på rutan upp till läpparna och kolla.

2.

Om du vill wow dem med rött prova en variation av rött som matchar din hudton. Om du har rosa färg, försök med en körsbärsröd. Om du har olivlök, försök en brandmotor röd. Om du har mörkare hud, försök en djupröd. Om du vill ha en ljusare färg, försök med en röd fläck genom att lägga en bit på fingret och gnugga den över dina läppar.

3.

Om du av misstag får fel fel kan du inte kasta iväg det. Spara pengar genom att blanda dem som du inte gillar att bilda en som du gillar.

Tips och varningar

  • Rätt hud: Försök läppstift nyanser som
  • Medium hud: Prova rosor, mauves och bär. Håll dig borta från ljusa röda.
  • Mörka skinn: Försök med djup plommon, choklad eller vin.
  • Den rätta färgen kan få dig att se vacker ut, men fel färg kan få dig att bli blek, sköljd ut eller till och med sämre, det kan få dig att se lite slutty. Så här väljer du rätt färg för dig.