Korta Bangs för våren frisyrer

  Skapa lite drama i din våren frisyr genom att få ditt knäppt kort. Att bära korta smällar är en trend som startades av kändisar och andra fashion-forward människor. Du kan bära korta smällar på olika sätt vilket gör dem mångsidiga och roliga. Korta smällar kan vara hakiga, spetsiga, sidosvepta eller raka över. Korta pärlor är ett komplement till en mängd frisyrer.

Pixie Cut

En pixie cut är en populär stil att komma på våren. Den här korta, snygga stilen är perfekt för varmare väder och kompletterar kvinnliga vårmodeller. En pixie är en kort, skiktad skärning med lika korta slag. Bangs kan stylas genom att svepa dem åt ena sidan eller dra ner dem över pannan och skapa separation med stylinggel. Det är en enkel, lågt underhållande stil som uppmärksammar bangområdet och ögonen.

Hackiga frisyrer

Korta smällar kan vara ojämna och hakiga för ett sexigt, rörigt utseende. Använd dem med korta, hakiga hårklippningar I en hackig stil har skivat hår textur och separation med skarpa ändar. Bangs tar mitt skede och är spetsiga.

Bob

Gå till en vintage 1950-tals stilig bob med korta knäppta knipor. smäller om mittpannlängden och stilar dem för att ligga i en rak linje över pannan. Tappa bara rötterna på smällen med volymiserare och torka med en rund borste. Detta kommer att skapa extra volym och fullhet i smällen och ge dem en slät, glänsande utseende.

Långt hår

Ge långt hår en uppdatering på våren genom att klippa ditt knäpp kort och rakt. Det är ett djärvt val och inte för svag hjärta. Med korta ögonbryn ska dina ögonbryn vara välskötta och ögonmakeup ska vara perfekt. Lägg till lösa krullar i resten av ditt hår med ett krulljärn.

Kläniga stilar

Använd korta smällar med mer formella frisyrer. Om ditt hår är kort och skiktat, släpa det med mousse. Lägg ett smalt, sparkly hårband och stilen smällar lite till ena sidan för ett snyggt utseende. För längre längder visas en updo med lyft på kronan och korta, separerade knäppningar mer moderna och trendiga.

Överväganden

Tänk på dina ansiktsdrag innan du får ditt knäppa kort. Ett stort eller brett pann kan se bättre ut med längre päls. Korta smällar uppmärksammar pannan och kommer att förlänga en liten panna. Ögonen kommer att visa sig större med korta slag och även näsan kommer att få extra meddelande. Rådfråga din frisör på vilken längd smäll ska fungera bäst för dig.