Öl- och honungshårbehandling

 

Hur man gör och applicerar en öl- och honungshårbehandling

Innan du går till duschen lämnar du en burk öl tills den är platt. Under tiden späd i en separat behållare en tesked honung med fyra koppar varmt vatten. Efter shampooing, ta burken med platt öl och häll det på håret, så att det kan suga i två minuter innan det sköljs med kallt vatten. Villkor som vanligt. Skölj sedan håret med honungsblandningen. Skölj inte ut det här och låt håret torka normalt.

Hur ofta ska håret genomgå dessa behandlingar?

En gång i månaden.

Hur är öl bra för hår?

Enligt en artikel På associerat innehåll ökar volymen via proteinerna i vätskans malter och humle. Mörkare öl tenderar att ha fler proteiner. Dessutom tillsätter maltos och sackarosocker.

Hur är honung bra för hår?

Att vara en naturlig fuktighetskomponent (som medför att den lockar och behåller fukt) hjälper honungen att mjuka sitt hår.

Kändissyntningar

I åratal har skådespelerskan Catherine Zeta Jones medgett att hon använder öl och honung på håret . Även om det kan finnas negativa sidopåverkan på grund av lukten, indikerar den walisiska skådespelerskan slutresultatet är värt. Medan många konsumenter letar efter att minska sina utgifter, är det säkert att anta att samma sak inte gäller en s look - i synnerhet att behålla hår som är friskt och glänsande. Även om en minskad budget kan begränsa antalet av skönhetssalongbesök finns det billiga alternativ som kan uppnå samma resultat: öl och honung. Skeptisk? Fråga bara ivrig användare och skådespelerska Catherine Zeta Jones.