Så här hittar du trendiga kläder på en budget

 

1.

Handla på rabatterade butikshandlare som TJ Maxx, Marshalls eller DSW Shoe Warehouse. Rabatt är inte ett smutsigt ord. Det betyder inte billigt eller orörligt. Många förstår inte att de här butikerna bara har designer etiketter. Du kan hitta de senaste trenderna för 25 till 70 procent av de ursprungliga priserna. Det kan hända att du letar igenom några ställen och det kanske inte är så vackert att butiken är så estetiskt tillfredsställande se till att du hittar trendiga trendiga stilar som du har råd med.

2.

Jämför priser på flera olika nätbutiker innan du köper. Gör en online-sökning efter rabatterade modeföremål. en mängd olika val. Därför är det viktigt att ta din tid och jämförelse butik för att hitta de bästa priserna.

3.

Ta en ledtråd från barnen idag. de unga människor brukar tycka om de mode som är populära i dagens tidningar, så de återskapar stilar för en bråkdel av kostnaden. Sök igenom ställen i dina favoritbutiker för tonåringar, och du kommer säkert att hitta minst några saker som kan Bär inte en märkesskylt, men görs relativt bra, är i mode och passar in Din budget. Du kanske måste gå upp i storlek, eftersom kläderna för tonåringar går lite mindre.

4.

Köp 'In-Style' Magazine, plocka upp en nål och tråd, och kopiera stjärnornas utseende, eller ta bilderna till en skräddare och få dem tillverkade om du inte är en viskning vid syning. De senaste trenderna kan ofta återskapas för en bråkdel av kostnaden beroende på objektet. Varför betala för ett namn, när du kan göra exakt samma sak själv.

5.

Besök stora varuhuswebbplatser som 'Nordstrom' och 'Saks Fifth Avenue' sök i deras försäljningsavsnitt. Det är mycket lättare att hitta överkomliga, trendiga kläder i de här butikens online-försäljningssektioner än i de faktiska butikerna. På nätet erbjuder de större försäljning och varorna kategoriseras enligt typ. Om du letar efter en viss klädesartikel, så kan söka efter det objektet ensam, och hitta många prisvärda val. Sök efter 'toppar' i en varuhuss online-försäljningsavdelning och du hittar ett stort utbud av toppar för 10 till 70 procent av de ursprungliga priserna.

Tips och varningar

  • Du kan behöva gå upp en storlek när du handlar på en traditionellt 'tonårsbutik'. Kläderna är små.
  • Var tålmodig. Det är värt extra tid att hitta rätt föremål till rätt pris.
  • Glöm inte att kolla varuhusets webbplatser om och om igen. Allting säljs så småningom. att 'helt enkelt måste ha föremål'.
  • Dina vänner ringer dig en fashionista och du älskar trendiga kläder När det gäller att ge det senaste utseendet kan du dock använda lite hjälp. Det är möjligt att hålla koll på dagens trender utan att kosta dig för mycket. Följ dessa tips för att hålla din garderob full av de hetaste stilar utan att bränna ett hål i din plånbok.