Vad är syftet med ögonfransning?

 

Funktion

Ögonfransar är tonade i ett halvt permanent förfarande med resultat som varar vardera från fyra till sex veckor. Eftersom vipporna faller ut naturligt, måste du besöka en salong för touch-ups om du vill behålla utseendet på mörkad fransar. Detta innebär användning av ett vegetabiliskt färgämne, som smutsas på fransarna med slutna ögon. Åtminstone två dagar före den faktiska nyanseringen utförs normalt ett plåsterprov för att ta reda på om klienten är allergisk eller extra känslig för färgämnet. När go-signalen ges för att fortsätta, appliceras petroleumgel på den omgivande huden för att hålla den fri från fläckar. Skyddare placeras under viskorna på slutna lock innan färgprocessen börjar.

Fördelar

Kvinnor - och kanske till och med män - som tycker om att ha på sig mascara men hitta ständig smink igen, kan tänka på ögonfransning som bekväm . Nu behöver du inte längre oroa dig för mascara-smörjning eller avbrott under sådana aktiviteter som att simma och träna i gymmet. I själva verket när du vaknar på morgonen är dina fransar kvar mörka och du behöver inte känna dig självmedveten om du hoppar över mascara på dagar när du är i rush för att komma till skolan eller jobbet. Kanske särskilt uppskattande är de med ljusa ögonfransar, vars ögon drar nytta av en snabbare definition med ögonfransning.

Överväganden

Tinting gör dina ögonfransar inte längre eller tjockare. Detta är anledningen till att de med redan mörka piskar kan vara bättre att inte investera tid och pengar i ett sådant förfarande. För ökad volym och längd som också är semi-permanent, kan ögonfransförlängningar vara en mer tillfredsställande - för att inte tala om, helt rättsligt utövare. Men om du njuter av erfarenheten av att ha på sig smink, kan de senaste volumiserande och förlängda maskarna vara allt du behöver. Ta gärna ur dina naturliga fransar med falsk remsa eller enskilda kluster som du kan ta bort vid dagens slut.

Typer

För dem som bestämmer sig för att prova ögonfransning, är svart inte den enda färgen du kan välja för att förbättra dina ögonfransar. Alternativ som brunt, grått och blått eller blå-svart är tillgängliga som alternativ.
När det gäller de med all-over lätt ansiktshår, har ögonbrynfärgningen blivit populärt också. erbjudande ögonfransar färgning brukar erbjuda denna tjänst i samband, så det är möjligt att bara göra ett stopp för båda förfarandena. Faktum är att någon som inte ser mycket av en merit i ögonfransar färgning kan ändå spela för ögonbryn tonning som hon bara behöver hennes brows mörkare , inte nödvändigtvis tjockare.

Varning

Försök inte att färga ögonfransar - din eller någon annan s - med hårfärg. Om du har bestämt dig för att få dina ögonfransar tonade, hitta en licensierad och utbildad professionell på en välrenommerad salong eller etablering för att underlätta processen. Hempaket säljs för liberal konsumentbruk, men använd dessa på egen risk eftersom du kan få en allergisk reaktion på produkten. Vet också att vissa av dessa produkter säljs olagligt, eller åtminstone från länder där skadliga beståndsdelar som peroxid inte officiellt beställs av produkter som används i ögonområdet. Individer som är självmedvetna om att utjämna sig för även de minsta ärenden på grund av ljusa ögonfransar har varit kända för att vända sig till ögonfransning som en lösning. För dem som har funnit ögonfransar som är livskraftiga, är attraktiva ögon inte bara en lyx som är reserverad för tillfällen när det är dags för sminkapplikation. Men varnad - USA: s livsmedels- och drogadministration har förbjudit ett antal färgämnen som marknadsförs för lashtoneringsändamål, eftersom blindhet kan uppstå genom att kemikalierna används så nära ögonen.