Hur bli av med vinklar i frisyr

 

1.

Mät från längden på vinkeln till botten av den längsta delen av håret. Håret växer ungefär 1/2 tum per månad. Om vinkeln är 6 tum från det längsta håret tar det ungefär 12 månader att växa ut.

2.

Håll håret kortare när du växer vinkeln ut. Det här är inte dags att växa hårlängden. Du måste ta mer hår från längden och mindre håret från vinkeln och så småningom få de två längderna att mötas.

3. Ta minst 1 eller 2 tum av håret varje gång du går in för en hårklippning. Det är lämpligt att få en trimma en gång var 4-6 veckor. Ju mer du tar av längden i ryggen, desto kortare vinklar kommer att matcha längden.

4.

Trim hårets vinkel väldigt lite var 8 veckor. Detta kallas en slutdammning och det görs bara för att ta bort delade ändar. Det är viktigt att lätt trimma ändarna av vinkeln så att den inte delas och bryts. Dammning är vanligtvis mindre än en 1/16 hår som kommer från ändarna på vinkeln.

5.

Dra tillbaka håret så lite som möjligt för att undvika skador på ändarna av de vinklade bitarna. Ställ håret regelbundet för att uppmuntra sund tillväxt. Dessutom ta hår vitaminer som innehåller vitamin B, lysin och biotin för att upprätthålla hår hälsa.

6.

Ge dig själv en hårbottenmassage i duschen för att uppmuntra blodflödet och stimulera skalp. Använd fingertopparna och tryck fast ner medan du använder cirkulära rörelser för att utföra massage.

Vinklar är böjda hårområden som skärs för att rama ditt ansikte eller haka. Håret är kortare på framsidan och längre i ryggen. Vinklarna kan skäras i trubbigt klippt hår och bara lite lagret mot ansiktet, eller de kan klippas från hårets baksida till framsidan och skapa ett litet lager i hårets botten. Det enda sättet att bli av med vinklar är att få håret tillbaka till ett trubbigt snitt.