Hur man använder Fragrance Layering för att göra din parfym längre

 

1.

Fragmentlagring är konsten att applicera olika former av din valda doft för att skapa en starkare och hållbarare doft. Som du redan vet, hittar dofter du köper på kosmetiska räknaren i olika former. Du kan köpa parfym som är den mest koncentrerade formen av doft, såväl parfymerade tvål, duschgeler, kroppskrämer, kroppsrök, badoljor, badpulver och även doftmedel. Det kan låta dyrt att köpa alla dessa olika former av doft, men du behöver verkligen bara två eller tre av dem för att framgångsrikt lagra din valda doft. Genom att använda doftlagring kan du också använda mindre parfym som är den dyraste av doftalternativen som kan spara pengar på lång sikt.

2.

Den form av doftlackeringsprodukter du väljer att använda kommer att bero på din specifika hudtyp. Om din hud tenderar att vara torr, vill du välja en kroppslotion, kräm eller kroppsolja för att återfuka huden som kan bidra till att behålla ytterligare din önskade doft. Om din hud är oljigare vill du undvika rika krämer och välja badpulver och doftmedel. Du behöver färre lagringsdoftar med fet hud eftersom fet hud har en tendens till att binda och hålla doften bättre än torr hud.

3.

Sekvensen som du använder dina dofter beror på vilken doft du väljer att använda. Om du väljer en badprodukt kan du börja binde doften till din kropp under badprocessen. När du är 'ute av badet eller duschen, vill du förstärka doften genom att applicera doftkroppen om du har torr hud. De fuktgivande egenskaperna hos den doftande kroppslotionen hjälper till att hålla fast vid din parfym när du applicerar den. Om du har fet hud, kommer en lätt dammning av doftbadspulver hjälpa dig att förstärka doften utan att tillsätta oljor som du inte behöver. För att slutföra doftläckningsprocessen, avsluta med att spruta ett lätt beläggning av din valda parfym och koncentrera dig på områden där du tenderar att vara oiliest för att maximera doftretentionen. Du är nu väl doftad och redo att gå.

4.

Att veta hur man gör parfym längre med doftlag kan kraftigt förbättra effekten av din valda doft och kan hjälpa till att spara pengar eftersom du inte behöver fortsätta att applicera din parfym. Det fungerar verkligen!

Lägger du på din parfym på morgonen och tycker att den har förlorat sin olfaktoriska effekt på eftermiddagen? Om din parfym inte verkar vara länge så länge som det borde, kanske du vill överväga att lägga på din doft för att maximera dess livslängd.