Hur man får frisk hud hemma

 

1.

Tid för att vakna! Är tvätta ditt ansikte det första du gör? DON 'T! Om du tvättat ditt ansikte natten före då måste ditt ansikte vara rent. Om det är lite oljigt eller du behöver lite förfriskning kan du helt enkelt tvätta det med kallt vatten. Och glöm inte att applicera solskyddsmedel eller om du är som jag (jag hatar lukten av solskyddsmedel), smidig på något dagligt ansiktsskyddande medel som har SPF 15 eller högre. Detta förhindrar rynkor (förlåt Botox!) Och viktigast bidrar till att minska risken av att få canceriga solfläckar.

Använd ett ansiktsskrub med varmt vatten. Min favorit är St.Ives aprikos Scrub eftersom det lämnar min hud super mjuk och verkligen syns Avlägsna föroreningar. Om du har fet hud, försök med att transportera oljeabsorberande plåtar i din väska. De är 'otroligt små och praktiska (mindre än handflatan) och absorberar naturligt överflödig olja i ansiktet.

3.

Har du en breakout eller finnar? Ta det innan det kommer ut! Hur jag berättar om jag vill få ett fläck är att känna mig försiktigt runt näsan (det är det enda stället jag bryter ut). När jag känner lite smärta på en viss plats, vet jag att jag måste flytta snabbt eller illa ångra det senare! Jag ÄLSKAR Clearasil Osynlig blemish behandling, det gör bokstavligen aldrig stammen aldrig, och det är helt osynligt, så jag kan bära den överallt. Applicera vid behov tills det försvinner.

4.

Rengöring av huden är nödvändig för att uppnå din oh så önskade vacker hud! Men här är ett steg som också är väldigt viktigt tillsammans med denna process. Köp ett silke eller satin örngott, det har visat sig minska rynkor (eftersom ditt ansikte glider bara genom det medan du rör dig på natten) och det är mer hygieniskt än bomullspudelväskor. Och glöm inte att tvätta det så ofta du kan, eftersom oljan absorberas och byggs upp med tiden skapar fläckar.

5.

Drick mycket vatten och äta rätt Frukt, nötter och fisk har fantastiska ingredienser som gör att din hud har en hälsosam glöd. Och sov lika bra! Ordet skönhetsstöd kom inte ut ur ingenstans;) Tips och varningar

  • Rör inte ditt ansikte! Att vara att allt vi berör (vilket har smuts och bakterier) under vår dag är med våra händer, cirka 75\% av finnar skapas genom onödig beröring av ansikte!
  • Applicera alltid kräm, scrubs och moisturizers i uppåtriktade cirklar. Var försiktig när du applicerar ansiktsfuktighetskräm. Skruva din hud för hårt sträcker det, vilket ger rynkor och gör det mindre tätt.
  • Don 'T över rengör ditt ansikte! Vår hud skapar oljor som är avsedda att återfuktas och skyddar det, när du tvätter ditt ansikte för mycket, tar det bort de naturliga och nödvändiga oljorna.
  • Smink är okej för att täcka upp en finn, men som sömnig som du är Låt dig aldrig sova med din smink på! Och använd inte för att din hud behöver andas och de flesta fundamenten täpper till porerna som gör smärtan värre.
  • Det finns många sätt att uppnå bra hud utan att behöva spendera mycket pengar. Och det är inte lika lätt som att köpa en magisk dryck och applicera den på ditt ansikte, men med lite viljestyrka kommer du att uppnå en ny, glödande hud!