Hur man får smällar växa snabbare

 

1.

Massage din hårbotten dagligen för att öka hårbottenstimuleringen. Massera området runt smällen, inklusive templen och pannan för att öka blodflödet och uppmuntra en hälsosam follikel.

Ta hård vitaminer som innehåller biotin, lysin, vitamin B, E och A. Dessa hjälper alla till att bidra till en hälsosam hårväxt. Detta borde vara ett komplement till det vitamin du redan tar.

3.

Damma ändarna av smällen var 8: e vecka. Dammmedel innebär att man tar en enighth av en tum eller mindre. Detta förhindrar att ändarna splittras. Om ändarna splittras och bryts, kommer någon tillväxt att bli mindre uppenbar.

4. Ät hälsosam mat som bidrar till hårsäcken. Dessa inkluderar gröna, nötter, lax, tonfisk, bananer, vetekli, sallad och brunt ris. Alla dessa livsmedel är rika på vitaminer som är nödvändiga för hårväxt.

5.

Konditionera ditt hår regelbundet. Detta kommer att bidra till att stoppa delade ändar från att bilda och orsaka brott som kan bidra till förlust av längd.

Om du hade klippet och de är för korta, kan det vara svårt att odla dem tillräckligt snabbt. Håret växer i genomsnitt en halv tum per månad. När du försöker växa ditt knä kan det verka oförskämt långsamt, men det finns sätt att hjälpa dina knoppar att växa snabbare.