Hur man färgar mörkt hår rött

 

1.

Blanda lika delar av blekmedel och hårfärgsutvecklare i en av dina skålar med handskar på händerna. Blanda till en jämn konsistens, tjock nog att det inte kommer att droppa men tillräckligt tunt så att det inte finns några klumpar av blekmedel.

2.

Använd hårfärgborstens svansänd att arbeta med tunna delar av ditt hår och fördela blekmedelsblandningen genom hela håret. Se till att varje sträng är helt täckt.

3.

Låt blekmedelsblandningen sitta i ca 20 minuter tills ditt hår är upplyst till en gulbrun färg.

p> 4. Skölj och schampo blandningen från håret tills allt blekmedel har tagits bort.

5.

Handduk torka håret så att det är fortfarande fuktig.

6.

Sätt ett annat par latexhandskar på dina händer. Blanda lika delar av det röda hårfärgen och hårfärgsutvecklaren med din andra skål och borste. Blanda den med en jämn konsistens.

Använd din hårfärgborsts svans ända till att arbeta med tunna delar av håret och fördela färgen jämnt. Arbeta färgen i håret med händerna för att se till att håret är mättat med hårfärgen.

Låt hårfärgen sitta på håret i 20 minuter.

9.

Skölj, schampo och konditionera ditt hår.

Tips och varningar

  • Täck din sängkudde med en handduk för de första 2 eller 3 nätterna efter att du har färgat ditt hår. Färgen kan blöda på tyget. För att behålla det röda hårets livskraft kan du använda en rödfärgad färgschampo och färgkonditioneringsapparat.
  • Tvätta inte håret i 2 eller 3 dagar efter att du har färgat för att bibehålla vibransen. < / li> Att byta hårfärg kan ge dig en helt ny stil. Människor med mörkare hårfärg kan märka att det kan vara lite svårt att byta hårfärg. För att ta ditt hår från mörkbrunt eller svart till rött, måste du tända det först. Genom att lätta ditt mörka hår innan du färgar det, kommer du att se till att din slutprodukt blir den vibrerande röda färgen som du vill.