Hur man gör en vuxen Bib

 

1.

Bibben är speciellt bra för rullstolsburna eller kraftstolar, eftersom de inte alltid kan komma så nära bordet som en vanlig stol, och ingen som helst gillar att spendera dagen med fläckar eller fläckar på sina kläder.

Steg 1: Skär två stycken tyg 35 ' länge med 18 ' bred. Jag tycker om att använda franska Terry, eftersom det brinner upp fantastiskt och inte brinner.

2.

Steg två: Lägg tyget på höger sida och sticka hela vägen runt och lämna en 4 tum

3.

Steg tre: Vik tyg i halv längd ..

4.

Steg fyra: Använd en 10 ' platta eller cirkel och placera 9 ½ tum från toppen av bib på viklinjen. Markera runt halvcirkeln som visas. Jag använder en tygpinne som försvinner eller är tvättbar.

5.

Steg fem: Klipp på cirkellinjen medan tyget är vikt, det här är din hals ... nu om du ha en mycket stor person måste du göra en stor hals genom att placera cirkeln lägre än 9 ½ tum eller göra motsatsen om personen är mindre.

6.

Steg Sex: Pin nacken. Nu är du redo att sy runt hela hakan, kom ihåg att lämna 4 tumsöppningen längst ner, så att du kan vrida hakan.

7.

Steg sju: Vrid höger sida och tryck på sömmarna med en pressduk och ett järn.

8.

Steg åtta: Stygn runt runt komplett skruv och se till att du vrider under öppningen så att toppstickningen stänger öppningen .

Slutsteg: Sätt fast kardborrebandet till vänster och höger sida av käften. Var noga med att använda kardborrbandet.

Om du inte kan sy den vuxna skjortavästen, besök vår butik på www.organicbagsonline.com för att köpa.

När våra föräldrar åldras, behöver de få livets lyx och mer av livets nödvändigheter. Alla vill åldras med värdighet, och äldre borde behandlas med respekt och kärlek de förtjänar.

Denna lättillgängliga skjortaverska för vuxna hjälper din åldrande förälder eller älskare att skydda sina kläder och njuta av måltiden utan att oroa sig för röra. Perfekt för dem i vårdhem eller vårdanläggningar, eller till och med för den roligaste vuxen i ditt liv, kommer dessa fashionabla bubbar att tvättas lätt och är lätta att sätta på och ta av. För att köpa en vuxen tröjaberoende, gå till www.organicbagsonline.com.