Hur man gör etniska smycken

 

Hur man gör etniska smycken

1.

Veta mer om den etniska kulturen du vill basera på dina smycken på. Detta gör att du kan skapa fler idéer och kombinationer om hur man skapar meningsfulla stycken. I etniska smycken är ingenting oavsiktligt eftersom varje symbol har en betydelse som är framträdande i en viss kultur. Detta kommer också att ge dig mer insikter om de material som du inte kan kombinera eller anses vara förolämpande. böcker, konversation med någon från kulturen eller antropologi-klassen gör att du kan bli mer självsäker när du visar dina smycken till andra.

2.

Välj materialet som du ska att använda för att göra smycken. Inhemska smycken involverar material som turkos, silver, olika trådar och fjädrar, till exempel i halsband och drömfångare. Celtic smycken involverar fedoror, blommor och klöver. Asiatiska smycken innefattar jade, pärlor och armband. har många religiösa symboler, bells an d skina material. Du kan köpa fristående charmar på ebay, liknande handlare eller hantverksmässor i ditt område.

3.

Använd ett smyckeskapset. Innehållet i ett kit inbegriper vanligtvis grundläggande verktyg som behövs för att skapa smycken som klämmor, pinbacks, trådar och smycken tänger. Dessa är tillgängliga på din lokala konst- och hantverksbutik. Du kan också köpa stamper med pärlor för att komplettera dina huvudmaterial eller använda smycken som smycken.

4.

Hantla smycken själv genom att använda din egen fantasi eller hänvisa till en konst och hantverkstidning för inspiration. Använd trådar för att sätta ihop ädelstenarna och lägg till virvlar för att skapa ett unikt stycke. Eller sträng pärlor träpärlor tillsammans, alternerande efter färg, för att skapa ett attraktivt mönster. Det finns många sätt att gå om det, det beror bara på dina mål om hur du vill göra smyckets utseende.

Etniska smycken visar olika kulturer genom symboler, material och teknik som kommer från att skapa smycken. Smycken som kommer från en viss region använder sig av de material som finns på platsen, varav de flesta finns i naturen.