Hur man gör flytande foundation make-up

 

1. Ta din plastkniv och skrapa lite pulver i blandningsskålen och få din lotion eller kräm och sätt samma mängd pulver i skålen som du gjorde.

2.

än blanda det bra tillsammans och testa det på din inre arm för att se att det är samma färg som din hud om den är perfekt betyder att du gjorde det perfekt !! om inte bara tillsätt mer pulver eller kräm / lotion tills du får den färg du håller med

3.

När du har gjort upp din hemlagad flytande foundation lägg den i en ren behållare och se till att Det är tätning tätt, så ingen luft kommer inte inuti för att torka ut det och njuta av att vara frikopplad lol !!!

Tips och varningar

  • om inte några SPF-kräm försök att få den minst doftande lotionen som du kan för att undvika vattna ögon
  • Det är så lätt att du inte ens känner det. det är precis som en andra hud.
  • Stiftelsen är en andra hud som några av oss kvinnor använder men en del grund i avskärmshanteringar känner sig kakad på och tjock då när du lägger ditt pulver på toppen börjar det att komma igenom (YUCK !!) Jag har ett sätt att du aldrig kommer att spendera pengar på Dyrt fundament agan som bara kommer att känna caked på så jag kommer att visa dig ett sätt att du kan göra en enkel grund som jag vet att du kommer att vara nöjd med och dela med din familj eller vänner ha kul och vara kreativ !!!