Hur man gör raver byxor

 

1.

Järnväv för att göra processen att skapa dina byxor mycket enklare.

2.

Vik tyg. Vika tyget vågrätt och vika det igen. Detta bör ge dig fyra lager av tyg.

3.

Shape fabric. Ta ditt mönster, lägg det ovanpå det vikta tyget och stift mönstret på tyget. När duken är fastsatt, skär ut mönstret. Se till att du inte skar ut den yttre delen som är vikad. Du kommer att ha två stycken som kommer att sättas ihop för att göra dina byxor.

4.

Sy byxorna ihop. Sy inhopet av varje bit ihop. Inseam är den del av byxbenet som ligger på insidan av ditt ben. Utsidan av dina byxor ska vara det område som viks. När dina inseams är färdiga, sy ihop bitarna. Du kommer bara att sy i byxans område.

5.

Sy in sömmarna ihop. När du är klar med att sya dina byxor, är det dags att röra upp ditt syarbete. Vänd byxorna inuti och sy över de sömmar som du redan har sydd. Detta kommer att säkra några lösa bitar.

6.

Lägg till dragsko. Skär din snodd. Kom ihåg att du vill att det ska vara ganska länge eftersom du kommer att binde dina byxor. Sätt det snittade dragbandet längst upp i midjan på dina byxor. Vik i midjan två gånger. Varje vika bör vara ungefär 1 tum. Se till att din dragkedja har gott om utrymme att flytta runt.

7.

Fixa manschetterna. Dina byxor är nästan färdiga. Du har säkert märkt bottnen på dina byxor är lite slitna. För att avsluta dina raverbyxor behöver du städa upp dessa manschetter. Sy dem så att botten är jämn.

Tips och varningar

  • Välj ett roligt mönster för dina byxor. Det finns en mängd olika mönster på många stora tygaffärer.
  • Donera inte de veckade ändarna av dina byxor när du skär ut mönstret. Annars kommer du att sluta med fyra separata bitar istället för två.
  • Raves är en underjordisk musikrörelse som blivit populär bland tonåringar och unga vuxna. De personer som deltar i dessa händelser kallas ravers. Stora grupper av ravers samlas för musik och roligt på raven. Ravers visar sina bästa dansdragningar medan de svänger runt glödstift för en intensiv effekt. Ingen raver är komplett utan ett par raverbyxor. Med flera saker och några timmar av din tid kan du skapa dina egna raverbyxor hemma.