Hur man har yngre utseende hår

 

1.

Bestäm vad du vill: När vi alla blir lite äldre bestämmer vi ofta tiden för att gå kortare och lättare. Även om detta kan vara ett bra val för många kvinnor, så Det är också ett säkert tecken på att du har nått en viss ålder. Tänk på att hålla håret lite längre och något mörkare så länge du kan.

2.

Testa alltid din skönhetssalong: De flesta frisörerna kommer att uppmuntra dig att gå kortare och lättare - ofta för att det här ser ut att kräva mycket mer frekvent uppdatering och vård - både i skärningar och i färgning. De har inte alltid ditt bästa intresse. Längre mörkare hår är mycket lättare att behålla - även på egen hand! Tänk bara - vackrare och mer ekonomiskt!

3.

Sluta tvätta håret: Inte riktigt, men tvätta mycket mindre ofta. När du har färgat ditt hår ofta börjar det bli torrare och grovare och tvätta gör det ofta bara värre. Om du som många av oss är i vana med dagliga duschar som inkluderar att tvätta håret, överväga att hoppa över tvättsteget och bara villkoret. Det gör en stor skillnad.

4.

Färg så lite som möjligt: ​​Alla över färg, varje 6-8 veckor brinner verkligen håret. Försök att göra bara touch-ups och låt så mycket av ditt hår behandlas så lite som möjligt när det växer ut.

5.

Använda Natural Products: Natrium Laurelsulfatbaserade schampon och ammoniakbaserade balsam skapar en cykel av beroende. De ger dig en kort god effekt, men totalt sett torkar du håret så att du fortsätter att prova olika produkter och känner dig också du måste använda balsam. Försök med Aubrey Organics Line - de har ingen av dessa ingredienser.

6.

Kondition med olja: Försök konditionera med olivolja eller sesamolja en gång i veckan - sätt några matskedar i ditt hår och arbeta igenom. Lämna på i några timmar och skölj sedan ut med ett mildt schampo. Den har en utmärkt superkonditioneringseffekt!

Finns du att ditt hår börjar bli äldre med varje år som går förbi? Tycker du att den blir torrare, frizzier, grovere, mindre glänsande och mindre hanterbar? I så fall är du inte ensam - det är ett naturligt resultat av att byta hårtextur i kombination med omoderna hårvårdsprodukter. Med några enkla trick kan du ha hår som ser ut som en tonåring s igen (ja, nästan).