Hur man ser bra ut på en regnig dag

 

1.

Välj en hård frisyr. Ditt hår är den viktigaste delen av din outfit när det gäller regn och fuktighet. Din hårstil ska antingen vara tätt dragna till en hästsvans eller en bulle. Beroende på hårets struktur kan du lägga till en avfuktande kräm eller silkningsprodukt så att ditt hår inte blir krusigt. Frizz är inte din vän. Ett annat fashionabelt sätt att bära din luft på en regnig dag är våt och lockig. Om ditt hår krullar eller vågar när det är vått, gå för det. Kom bara ihåg att använda en kromintensifierande fuktkräm så att du, när ditt hår torkar, inte vann hårt och torkat.

2.

Undvik att få håret att blötas i det första placera med ett sött paraply. Välj ett paraply som matchar din karaktär Låt det överväldiga din kropp. Matcha paraplyet till din regnrock och dina tillbehör eller spela det säkert och välj en neutral färg som går med allt.

3.

Utse på modet i regn, eller gräv, päls. Välj säsongens färger, till exempel gul eller vit, för vår och sommar, och röd eller chokladbrun till hösten. En lång regnrock ser bra ut på hösten när den kombineras med mager jeans och regnstövlar.

4.

Använd regnstövlar. De är inte bara för din lillebror. Regn stövlar är bra för accessorizing regniga dagen klädsel. Använd regn stövlar för att accentuera dina andra föremål, som din regnrock. Om du väljer en all svart regnrock, bär du hunddräktdesignade regnstövlar. Ta inte på design som kolliderar.

5.

Kom ihåg att accessorize. Tunga tillbehör är en belastning på regniga dagar, så se till att du har bekväma, men eleganta tillbehör. viktkedjor, örhängen och tunna armband binder en outfit tillsammans snyggt.

6.

Glöm inte handväskan. Välj en handväska som är gjord av läder istället för duk. Vatten kan tränga igenom kanfas. Använd en handväska med blixtlås för att hindra vatten från att komma i väskan.

7. Använd vattentätt smink, inklusive mascara och eyeliner, för att förhindra att ditt ansikte blir vått .

Tips och varningar

  • Välj inte en våt hårstil om det är kallt ute. Du kommer få en förkylning.
  • Regn stövlar är inte bara för barn, längre. De är eleganta och kan göra att du ser bra ut på en regnig dag. Bara för att det inte regnar betyder att ditt utseende måste vara fuktigt. Här är några bra tips om hur du kan vara modig även på en regnig dag dag.