Hur man ser lång

 

1.

Klä monokromatiskt.

Detta är ett av de enklaste sätten att se långa ut. Att klä i en enda färg från huvud till fot skapar en obruten linje som gör att du ser lång. Bär en topp som passar dina byxor eller kjol och förläng linjen med hoisery och skor i samma färg. Om du har svart, kanske du vill lägga till några tillbehör med lite färg, annars kan det se ut som om du går till en begravning.

Bär en v- nacken.

Det är lite känt att exponering av mer av nacken kan få dig att se längre ut. Nästa gång du handlar, kan du prova några v-halsströjor och tröjor för att lägga till en illusion av ytterligare höjd.

3.

Förbättra din hållning.

Dålig kroppshållning gör att du verkar kortare och tyngre. Öva att kasta tillbaka dina axlar, sticka bröstet lite ut och dra in dina magmuskler. Gör ett medvetet försök att göra det hela dagen tills det blir vana. Det kan göra att du ser längre ut , slankare och mer självsäker.

4.

Håll din vikt under kontroll.

Det är ingen hemlighet att extra vikt kan få dig att bli kortare än du är. Om du vill se lång, gör en insats för att komma ner till din ideal kroppsvikt med kost och motion. Detta kan göra en enorm skillnad i hur du ser ut och känner.

5.

Ha en högre frisyr.

Att lägga höjd i ditt hår kan göra dig se längre ut. Ett sätt att göra detta är att kamma tillbaka toppen något för att lägga till volymen på kronan. Ett annat sätt är att väga en uppfriskad frisyr.

6.

Bär formskyddsdräkt.

Mörkfärgad, formmonteringskläder skapar illusion av ytterligare höjd . Undvik fulla, snygga stilar utan struktur om du vill se längre.

7.

Gå för vertikal detaljering.

Undvik övergripande ränder eller andra detaljer som dra ögat i sidled. Ett par mörkfärgade byxor med en vertikal stiftremsa gör att du ser längre och slankare ut. Välj långa dangleörhängen för att lägga till en annan vertikal linje och ett långt halsband.

8.

Använd skor med hissar.

Ja, det är lite litet, men du kan köpa hissar för att sätta i dina skor för att lägga till lite extra höjd.

9. skor med klackar.

Att bära skor med klackar är ett uppenbart sätt att se långa, men överdriv det inte. En kort person som bär fyra tums klackar ser balans ut. Två till tre tums klackar kommer att se mer smickrande ut.

Det finns olika orsaker som du kanske vill se långa. Längre människor uppfattas vara mer kompetenta och kapabla i arbetsvärlden och faktiskt gör i genomsnitt nästan $1 000 mer i inkomst per år än kortare människor. Även om du inte kan ändra din höjd, finns det sätt att visa sig längre än vad du egentligen är. Här ser du hur lång det är.