Hur man ser tunnare utan att gå ner i vikt

 

1.

Använd endast 1 färg. Ja, monochromatisk kommer att ge intryck av höjd och flöde och kommer att få dig att bli tunnare. Det behöver inte vara svart, det kan vara vilken som helst färg ... grön, lila, röd, rosa. För att hålla sig uttråkad, använd tillbehör i en annan färg. Till exempel en svart outfit med rosa tillbehör. grön outfit med vita tillbehör.

Använd aldrig plagg. Oavsett vad.
Jag vet inte vem som uppfann dem, men de borde vara i fängelse för angriper kvinnor med detta farliga vapen. Även om en kvinna håller sig tunn, kommer pläterar aldrig att se bra ut eftersom de alltid kommer att lägga till en onödig utbuktning.

3.

En bra outfit börjar inifrån. du älskar den bh som är en kopp för liten, men bär den inte. Du måste se till att din bh och trosor verkligen passar dig ordentligt, och att de inte lägger några utbuktningar på din kropp som du inte borde ha.

4.

Alltid ha på sig klackar !!!!! OK, någon läkare som läser detta kommer att vilja skriva mig ett arg mail nu, så här är ansvarsfriskrivningen: Att ha på sig hela tiden är dålig för dina fötter och din rygg.
Hur som helst kommer att ge dig 'hämta mig' du behöver. Lita på mig, de kommer att få dig att se längre och smalare. Och även en liten kattungehäl gör redan en skillnad.

5.

En sak som jag aldrig kommer att förstå är varför människor bär påsiga kläder för att försöka dölja problemfel. Baggy kläder förvärrar faktiskt problemet. Så bära kläder som är din sida och som accentuerar dina bästa funktioner. Till exempel, om du har en vacker nacke, få skjortor som har en intressant nackeform. Om du älskar dina ben, bära mer kjolar.

6.

Boot cut byxor tenderar att vara mer smickrande som de flesta andra slag. När du är i tvivel, håll fast vid det.

7. När du bär jeans väljer du ett mörkare par som är något lättare runt knäna. Se till att jeans passar dig bra och inte är för snäva. Det är inte bara obehagligt, men det ser hemskt ut!

Ibland behöver vi alla hämta mig från de 'fett' dagar. Även om vi oftast är bekanta med och älskar våra kroppar finns det dagar då det inte verkar vilja samarbeta med hur vi vill se.
Det finns sätt att skapa fred med kroppen i en fråga om minuter men, och här är hur: