Hur man skapar Star Themed smycken

 

1.

Samla olika storlekar, former, färger och typer av stjärnhängen. Det finns tusentals olika slag som du kan välja, men du bör välja klokt och vara sparsam, i början. Överväg att investera mer pengar i projektet bara när du är erfaren.

2.

Lägg till en konstnärs anteckningsblock för denna strävan ensam. Detta kommer att användas för att planera och planera din stjärna smycken.

Rita de mönster som du vill skapa. Du kan fästa stjärnor för att komplettera alla typer av tillbehör, skor eller kläder. skriv ner planen du måste skapa de ritningarna.

4.

Skapa ett stjärnhalsband. Hämta en flätel som kan lindas och binds till ett halsband. en stjärna hängande på tyget. Håll det på plats i fem minuter och låt det torka i tidningen i 24 timmar.

5.

Skapa en smyckentröja. Köp jeweled star -formade knappar. Limpalettar till knapparna om de inte redan är mousserande. Ta ut den gamla tröjan som behöver lite pizazz, eller välj en upp från en butik. Sy knapparna på antingen mönster eller maniskt sätt över hela framsidan, bak och ärmar på din tröja av ch oice. Smycken kan sys i kläder, men det kan skapa en tvättproblem. Du måste torka av tröjan efteråt. Informera din renare om att han har att göra med din handgjorda skapelse.

6.

Lim en stjärnahängning till ett huvudband för vissa coola glitter i ditt hår. Det kan också göras med ett hårklipp eller slips. Stjärnorna kan lysa över ditt huvud.

7.

Fäst ett guldhängsmycke på en vanlig ring . Det kan göras med giftfritt superlim. Låt det torka på en tidning över natten, och du kommer att vakna upp till en speciell ring som du kan behålla för alla tider eller tills det är dags att återuppfylla dina speciella smycken.

Tips och varningar

  • Överväg att dekorera en väska eller påse med stjärnhängen som du har lämnat över. Använd olika färger och storlekar för att dekorera en väska för din egen roliga skapelse.
  • Låt inte små barn ha på sig eller leka med, stjärna teman smycken. Om den är avdragen (eller om den faller av) , kan resultatet vara skada eller död hos ett barn eller barn om de slugas.
  • Var försiktig när du gör detta hantverk med äldre barn. Se till att bitarna hålls där de är säkra och inte ' t låt barn någonsin använda heta limpistoler.
  • Stjärnor är en universell symbol för skönhet, drömmar och spänning. Vissa tänker på himmelska varelser och andra tänker på Hollywood-idoler när ordet stjärna nämns. Stjärnans symbol är älskad över hela världen. Så här kan du skapa stjärnformade smycken som kan uppskattas och njutas av män och kvinnor, i alla åldrar.