Hur man tar en bättre drivrutins licensfoto

 

1.

Lägg till lite personlighet.

Att leva in i kameran kan hjälpa till att kompensera för en mängd olika brister. Det visar att du är en riktig person med personlighet snarare än en annan sur bild på körkort. Tänk på något trevligt när ditt foto tas.

2.

Håll huvudet upp.

Var noga med att lyfta hakan och lyfta huvudet något när du antar positionen för ditt foto. Detta bidrar till att minimera ansiktssprängning och minska utseendet på en dubbel haka. Det tenderar också att ge ditt ansikte ett mer ungdomligt utseende.

3.

Minska ansiktssken.

Strax innan du går framför kameran, Applicera ett tunt lager av ansiktspulver för att minska ansiktsglans. Förarens licensfoton tenderar att göra ditt ansikte blankt, vilket förmodligen inte är det utseende du vill ha.

4.

Använd en enkel topp.

Förarens licensfoton tenderar att se bäst ut när du är en enkel topp snarare än någonting noga eller detaljerad. Håll det enkelt och ditt förarens licensfoto kommer att visa sig mycket bättre.

5.

Ljus på sminken.

Lamporna i DMV tenderar att vara hårda och kommer att förstora effekterna av någon smink som du har på dig. En liten mängd rodnad som ser rimligt ut din spegel kan göra att du ser ut som en clown i din förarens licens foto. På samma sätt kan tunga fodrade ögon kakade med mascara ge dig en hård look, som liknar vad du ser i en muggskott.

Få gott om att sova natten innan .

Om du vet att du kommer att få din förars licens foto tagit nästa dag, se till att du 'är väl utvilad. De mörka cirklarna från sömnlöshet kommer att dyka upp tydligt i din förarens licensfoto om du är sömnberövad. Dessutom måste du vara välvilad för att tolerera att stå i de långa linjerna för din licensförnyelse.

7.

Om alla andra misslyckas, be om en återställning.

Om du får din förarens licensfoto och det är sämre än vad du förväntade dig, överväga att fråga om en nybörjare. Vissa centra ger dig denna förfrågan medan andra antingen kommer att neka dig denna begäran eller få dig att betala. Att betala en liten summa för ett bättre foto kan vara värt om dina ögon är stängda och du har en otäck skugga på ditt ansikte. Kom ihåg att du kommer att leva med det här fotot ett tag. Vill du verkligen bli generad tid tar du ut din plånbok?

När det är dags att förnya körkortet
, skämmer du på bildsessionen som är säker på att följa? Låt oss möta det. Förarens licensfoton ser nästan lika illa ut som muggskott. Dessutom står du fast med det hemska fotot i kommande år. Den goda nyheten är att det finns några enkla saker du kan göra för att ta ett bättre foto för din förarens licens. Här är några tips.