Hur man tar ut gröna ögon

 

1.

Välj rätt eyeliner. Som med blå ögon fungerar brunt eyeliner bra med gröna ögon. Lila nyanser gör också bra för att förbättra den gröna färgen. Almay har skapat en rosinfärgad eyeliner som fungerar perfekt för att få ut det gröna i dina ögon.

2.

Välj en komplimangerande ögonskugga. Kallare toner av färger fungerar inte lika bra för att komplimera gröna ögon. De nyanser som kommer att fungera bäst är varma purpur, medelstora pinks, djupa gröna, brons och persika. Du bör undvika att använda silver, blått och vitt.

3.

Applicera en matchande mascara. Välj en mascara som går bra med din eyeliner och skugga. Mascaras med en antydan av grön färg kommer att uppmärksamma grön i dina ögon.

4.

Använd kläder som ökar färgen på grönt i dina ögon. Både gröna och guldkläder fungerar bra för att få fram gröna ögon. Guldsmycken är också känt för att fungera bra.

Gröna ögon är inte lika vanliga som bruna ögon eller till och med blå ögon. Därför, om du har gröna ögon, då är chansen att du kommer att vilja ha dem märkt. Detta kan enkelt göras genom att välja rätt smink och kläder.