Om Head u0026 Shoulders Shampoo

 

Schampo

Huvud och axlar är främst för mjäll, men produkterna har ett brett urval som också ger smuts och oljeavlägsnande från hårsäckar. Produkten kommer också i balsambehandlingar.

Använd

Huvud och axlar kan användas varje dag eller sporadiskt under hela veckan. Produkten löds väl i håret och sköljdes efter flera minuter med massering i hårbotten.

Daglig effektivitet

Huvud och axlar slutar inte fungera efter daglig användning. Shampoo-ägare kan använda produkten varje dag med samma resultat.

Aktiva ingredienser

Huvud och axlar har tre aktiva föreningar. Antidandruffkemikalier minskar mängden mikrobustillväxt i hårbotten. Anti-proliferation minskar celldelning och kompetenscellsutveckling, och keratolytiska medel tar bort det övre, döda skiktet av hudceller i hårbotten.

Samlingar

Det finns nio olika samlingar på huvud- och axelproduktlistan. Varje urval fokuserar på ett visst symptom och har olika dofter. Huvud och axlar Shampoo är en hårvårdsprodukt som fungerar som en mjällborttagare. Människor med en fläckig, torr hårbotten har hudförstörande problem som uppvisar kläder. Det är ett pinsamt tillstånd som åtgärdas genom hårbotten fuktgivande schampo. Huvud och axlar är en av de äldsta och vanligaste av dessa schampon.