Så att hitta en falsk designerväska

 

1.

Ta en titt på förpackningen på väskan. De flesta high-end designer väskor kommer i en dammpåse, för att skydda din väska från att bli dammig eller smutsig. Vanligtvis har en dammsuga tillverkarens logotyp på den. Om du är osäker på vad designerens logotyp ser ut, ta tid att gå till designerens hemsida för att se den och jämföra den med logotypen på väskan själv. Om det finns plast eller papper som täcker handtagen eller blixtlåset, är det mest likley falskt eftersom jag aldrig sett en Coach eller Louis Vuitton väska eller någon annan high end väska, för den delen, vars handtag är täckta i papper, plast eller ( gasp!) tejp. Autenticitetskort ingår vanligtvis i de flesta autentiska designerväskor.

2.

Kontrollera noggrant det material som väskan är gjord av. Designerpåsar är vanligtvis gjorda av ett kvalitetsduk, läder eller mocka. Ojämna, röriga eller överdrivna stygn är säkert tecken på en fejk. Ibland är materialet ännu lite avfärgat, vilket betyder att delar av väskan är något annorlunda i färg, vilket gör påsen mer än en färg.

3.

Titta på detaljerna . Autentiska Louis Vuitton väskor har logotypen eller varumärket på varje detalj från dragkedjan till knapparna på en plånbok. Coachväskor har vanligtvis en lädermärke med ordet 'Coach' skrivet på den fäst på handtaget eller bandet.

4.

Slutligen är priset det mest uppenbara sättet att berätta om du köper en falsk väska. Om det låter för bra för att vara sant, är det vanligtvis. Betala $50 för en $600 Louis Vuitton Speedy väska är inte ett fynd eftersom det är förmodligen inte autentiskt. Louis Vuitton säljer inte någon av sina produkter grossist, så tror inte att om du hör det.

Tips och varningar

  • För att undvika riskera att bli rippad, besök designerens verkstad. Där kan du vara säker på att dina pengar kommer att användas bra på en autentisk kvalitetsprodukt.
  • Undvik att köpa designerväskor från auktionssajter som Ebay Det är svårt att berätta något från en bild och säljaren kan enkelt förvränga sina produkter och gå bort med dina pengar. Om du insisterar på att köpa från dessa webbplatser, försök att köpa från någon som bara har positiv feedback och är en känd Strömförsäljare. Ställ så många frågor som möjligt om påsen innan du köper. Var tydlig på återbetalning eller returpolitik innan du köper bara om du får produkten och det är inte vad säljaren representerade det för att vara.
  • Designerväskor är eftertraktade av kvinnor överallt. Vissa kvinnor är bekvämt att köpa och bära en falsk Louis Vuitton eller Coach väska. Låt oss möta det. Inte alla har råd att betala $300 - $3000 på en designerväska. Men hur kan du berätta om du får den riktiga grejen? Följ stegen nedan för att undvika att bli rippad.