Så här köper du en Diamond-väg under Försäljningspriset

 

1.

Först vill du se om diamanten är riktig. En riktig diamant kan bestämmas av briljans av stenen. Men det tar ett utbildat öga. Här måste du vara mycket försiktig, de är många snygga knackar offs out deras.

2.

Den säkra brandväggen är med en diamanttester. En diamant tester är ett mycket billigt verktyg att köpa. Placera den på diamanten och Bam! Deal eller No Deal.

3.

Så hur hittar du den diamant som bara är för dig. Den heter bönaffärer. Men vänta, höra ut mig, inte bara någon bondeaffär kommer att göra. Att hitta rätt pantaffär kan betyda skillnaden mellan en hel del, en stor eller en av denna världsaffär.

4.

Bonden butikerna du letar efter är de där på utkanten av staden. Hör du kommer att upptäcka att många av pantselägenheten inte känner till det sanna värdet av de diamanter de har.

5.

Nu kommer diamanten att sättas i en gammal ring som har funnits i åratal. Var cool, var inte uppskattad, skratta Eureka, jag slog mot mamma lasten. En en kart diamant kommer att springa runt $1200,00 för en solitaire VS1, H

6.

Jag gick 30 mil utanför staden till en liten bondeaffär. Det var inte ens som att det var öppet. Jag hittade en 1 1/2 cart solitaire diamant för 400 USD. Känn mig, 400,00 USD.

7.

Många återförsäljare går runt landet till små städer och köpa diamanter. Varför gör inte alla det här? De flesta människor har inte tid eller de vet bara inte. Men nu gör du det. Ha det roligt.

DADAR DU ÄLSKAR MIG FÖR DENNA ARTIKEL.
Efter att ha haft en egen smyckenaffär i Texas i ett antal år märker jag att min diamantmäklare fick stora diamanter långt under marknadspriset, och långt under återförsäljarpriset.