Sätt att fixa rakt hår

 

Volymstil

Rak hår verkar ofta sakna volym jämfört med vågigt eller lockigt hår. Detta beror på att vågor och lockar bokstavligen tar upp mer utrymme än strängar av rakt hår gör. Om du vill ha en naturlig utseende men vill ha tillagd volym, prova det här: Efter att ha tvättat håret, applicera en root-lifter produkt. Vänd ditt huvud upp och ner och hårtorka med hårtork tills ditt hår bara är knappt fuktigt. Använd sedan en rund borste för att lyfta upp rötterna. Du kan bära håret efter det här.

Messy Bun

Det är inte alltid bekvämt att bära håret ner, speciellt om det är väldigt länge. Om du vill ta bort ditt hår från ditt ansikte, prova en rörig bulle som är väldigt populär. Allt du behöver göra är att dra ditt hår tillbaka, säkra med en hästsvanshållare och smutta sedan ut hårets ändar. Nyckeln med den här frisyren är att se avslappnad och som om det inte gjordes mycket ansträngning, så lägger du inte mycket tid på att få en rostig bulle att se perfekt ut!

Chip and Slice

Om ditt hår är kortare, kanske du vill försöka med det som är känt som ett chip och slice look.Denna utseende är bäst för någon vars hår är bara några inches lång. Det liknar en pixie cut men är mer punk i stil. När du har klippet För den här stilen, lägg bara till en liten stylingmousse för att hålla det korta håret under kontroll. Du kan också applicera vax på tipsen.

Ansiktsramar

Om ditt hår är medellångt, en av de mest populära frisyrerna för att försöka är en axellängdskärning med ansiktsramar. Denna stil anpassar sig bra om du vill dra ditt hår tillbaka eller bakåt, eftersom du fortfarande har tillräckligt med längd att arbeta med och kan locka några kortare längder hår runt ditt ansikte . Denna stil har blivit buren av kändis Jennifer Aniston i flera år, så nästan alla frisyrer vet hur det ser ut.

Pigtails / Braids

En mycket lågt underhållsstil för rakt hår är låga pigtails eller flätor. Deras fördel är att de innehåller håret med minimal styling. Du kan bära dem på lite mer formellt sätt (till exempel en komplex fransk fläta) om du vill gå ut och titta på en klänning, eller du kan piska tillsammans en traditionell flätad flicka för utflykter till gymmet eller bara hänga ut. Håret kommer i många färger och texturer --- det kan vara vågigt eller rakt, brunt eller blont, kort eller lång. Medan de med vågigt hår kan behöva hantera problem med frizz, kan de med rakt hår möta ett större problem --- hur i jorden kan rakt hår fixas så att det ser fullt ut, söt, rent och välskött? Lyckligtvis finns det flera sätt att fixa rakt hår som möter dessa ofta outtalade hårbehov.