Hur man använder Nioxin

 

1.

Bestäm vilken Nioxin hårbotten och hårbehandling som är bäst för din specifika hårtyp. Nioxin tillverkar åtta behandlingslinjer, system 1 till och med system 8. Varje behandlingssystem innehåller en rengöringsmedel, hårbottenbehandlingsbalsam och lämnad hårbehandling. Det finns system för fint naturligt hår, grovt kemiskt förbättrat hår och mer. För att bestämma Nioxin-behandlingslinjen som är bäst för dig, avsluta quizet på Nioxins hemsida (se länken i Resources).

2.

Köp lämpligt Nioxin-behandlingssystem. Du kan köpa det tredelade systemet på professionella salonger. För att hitta en salong som bär Nioxin, använd produktsökaren på Nioxins hemsida (se länk för resurser). Du kan också köpa Nioxin från online-leverantörer, inklusive Amazon och Folica. < /p>

3.

Lägg i en kvarts mängd Nioxin Cleanser-shampoo på håret och hårbotten. Låt det sitta på håret i 2 minuter och skölj sedan noggrant.

p> 4. Applicera en kvarts storlek av Nioxin Scalp Therapy-balsam till vått hår. Applicera försiktigt på hela hårbotten och håret, men låt inte massage. Låt det stå i 1 till 3 minuter. Skölj grundligt.

Handduk torka håret och kör en liten mängd Nioxin Behandling i håret från rötterna ner hela hårets längd. Stil håret som vanligt.

/p>

6.

Använd den trestegs Ni oxinsystem; Nioxin Cleanser, Nioxin Scalp Therapy och Nioxin Treatment på daglig basis.

Tips och varningar

  • Massage inte Nioxin i hårbotten eftersom detta kan skapa mer håravfall.
  • Nioxin är en linje av hårvårdsprodukter från Nioxin Research Laboratories skapade för att förbättra utseendet på gallringshår. I verksamheten sedan 1987 arbetar företaget uteslutande för att utveckla produkter för att bekämpa hår och hårbottenproblem. Dessa produkter använde avancerad teknik för att förbättra hårbotten och håret vilket resulterade i friskare hår. För närvarande har Nioxin Research Laboratories en linje med åtta olika hår- och skalpbehandlingar utformade för specifika hårtyper.