Hur man betygsätter rynkor

 

1.

Bestäm vilken typ av hud du har innan du undersöker rynkor. Detta hjälper till att spara pengar och förhindrar problem som hudirritation från felprodukter. Om du har hud som är känslig för dofter och hårda ingredienser, konsultera en hudläkare om vilken produkt som passar dig, till exempel en receptbelagd styrka rynkmedel.

2.

Diskutera rynka removers med vänner och medarbetare för att få en uppfattning om vad som fungerar och vad som inte gör. Gå online för att ta reda på vilka produkter som anses vara de bästa och varför. Fråga om prov på varuhuset innan du köper, för att testa hudens reaktion på Produkter.

Leta efter produkter med ingredienser som vanligen används i rynkemedlet som retinol, alfa hydroxisyror och koenzym Q10. Retinol är en antioxidant som bekämpar fria radikaler som attackerar och bryter ner hudceller samt stimulerar kollagenproduktion och minskar fina linjer och rynkor. Coenzyme Q10 finns i skrynkrämer och serum som 'förhindrar skador på kollagen och elastinproduktionen'. Alfa hydroxysyror exfolierar huden genom att ta bort döda hudceller och exponera den nya huden under.

4.

Forskning Botoxbehandling, som är injektioner av botulinumtoxin typ A i rynkor i panna och andra rynkade områden i ansiktet. Injektioner de senaste tre till sex månaderna, kräver ingen anestesi och är ett relativt smärtfritt förfarande. Diskutera Botox med din hudläkare för att ta reda på om du är en bra kandidat.

Tips och varningar

  • Hudtyp, mängden rynkor och hudtjocklek bidrar till att Effektiviteten hos Botox.
  • Rynkmedelskrämer måste appliceras varje dag, eller enligt anvisningarna, för att bibehålla effektiviteten. Rynkor kommer helt upp igen om du slutar använda den valda produkten.
  • Produkter kan orsaka fläckar eller rodnad om de inte passar din hudtyp, vilket gör valet av rätt produkt väldigt viktigt.
  • Botox är inte utan risk vissa patienter har rapporterat permanent muskelskade från dessa behandlingar. Forskning och diskutera Botox med en vårdpersonal noggrant innan du får behandling.
  • Rynkor är oundvikliga även om livsstilsval, som att begränsa solens exponering, bidrar till en friskare hud med bättre elasticitet. Rengöringsmedel är i allmänhet ganska dyra, så det är viktigt att veta vad du letar efter innan du spenderar mycket pengar. Rynkborttagare har ingen permanent effekt, helt enkelt slår bort död hud och håll huden fuktad. Förutom över motbehandlingar Botox anses vara en av de bästa rynkbehandlingarna genom att förlamna ansiktsmusklerna, även om det här har varit känt för att orsaka permanent muskelskada. Korrekt undersökning av vilken rynkmedel som är bäst för din hudtyp kommer att resultera i optimal hudvård och minimera problem som hud irritation.