Hur man dekorerar en kopplingsaftväska

 

1.

Fäst rhinestones.

Om du ska bära din kopplingsväska till en ritzy händelse, kanske du vill ha en glitzier handväska. , lima rhinestones i en vacker design på framsidan av din kopplingspåse. Rynstenar är lätta att fästa med lim. Var noga med att välja ett lim som torkar klart och är speciellt gjord för tyg.

2.

Fäst några halvädelstenar.

Har du någonsin varit i en high end boutique och sett priserna på plånböcker som är dekorerade med sten? De kan vara astronomiska. Den goda nyheten är du inte 'Jag måste betala dessa priser. Ta helt enkelt din handväska till din lokala pärlaffär och spendera en timme som ordnar semiprecious cabachons på framsidan av din väska. När du väl har hittat ett arrangemang, köp tyglim och fäst dem för att skapa din design. De flesta pärlaffärer har ett bra utbud av stenkabiner i olika former och färger vilket ger dig mycket kreativ frihet. Om du inte vill spendera pengarna till semiprecious cabachons kommer glaset att fungera också.

3.

Måla på din väska.

Om du har lite konstnärlig talang, få lite tygfärger och frihand din egen design på väskans framsida. Om din konstnärliga är begränsad, köp stenciler på din hantverksbutik för att göra dig till en omedelbar konstnär.

< p> 4.

Fäst en antik filigran.

Ett sätt att omedelbart omforma en handväska och ge den ett årligt överklagande är att fästa en antik messingfiligran på framsidan. kan inte hitta en äkta antik filigran, köpa en filigran från din lokala hantverksbutik. Medan du är där, hämtar du en flaska antiquing-lösning och mörknar metallen själv. När du har gett filigran ett antikt utseende, använd hett lim för att fästa det på din väska. Du kan använda flera filigranter för att skapa en design om du föredrar. Kom ihåg att det är ditt eget unika konstverk.

Har du en vanlig kopplingskväll som kan använda lite tillagd stil? Var inte frestad att köpa en ny när du snabbt och enkelt kan omforma din vanliga kopplingspåse till ett handgjordt konstverk. Med lite kreativitet kan du skapa en handväska som drar ravar från dina vänner och komplimanger om ditt design talang. Här är hur man dekorerar en kopplingsaftonväska.