Hur man får en renare rakning

 

1.

KONTROLLERA DIN STASH-Ansiktshår kan vara en vacker egenskap hos en kille och det kan också vara en vacker katastrof! Du kanske har en goatee, chinstrap, full skägg, långt tjockt skägg, jag vet inte vad du har en man! Men det dosent betyder en bit. Eftersom dessa tips fungerar på alla hudtyper. Tja, första kan vi börja i badrummet! Ta en bra titt på dina groomingprodukter. Du har sannolikt de bic rakhyvlarna, eller den elektroniska Mach gillete crap! Det ensamma har rakhyvelbrännskador och stötar skrivna överallt. Problemet med dessa märken som gillete är i synnerhet att de endast tjänar främst den kaukasin rakhåriga typen. Se varje man har en annan hårtyp. Svart, vit, gul, brun, alla typer! De flesta rakvarumärken gjorda idag fokuserar på en typ av hår som lämnar den tjocka grovhårstypen ur bilden. De flesta rakhyvlar gjorda idag fokuserar på bara rak till medium grovt hår som suger för att när vi ser dessa produkter annonseras antar vi att det kommer att fungera för alla hårtyper eftersom det på en kommersiell visar en varighet av olika race av män. Detta är falskt !!!! Det är dags att du börjar behandla ditt ansikte rätt bror! Så gör dig själv en tjänst nu och kasta bort den rakhyveln och kyss den hejdå för god sak, var på väg till en ljusare framtid! Tveka inte att göra det !!!! Detta är inte en förtroendefråga man det här är verkligheten och jag försöker hjälpa dig. När du har kastat det ut kan du gå vidare till steg 2!

2.

SÅ ÄR ALLT OM SHAVING GEL- Eller är det? Se problemet med rak gel, det har för många kemikalier som irriterar huden på grund av doften. Till och med non-doftande rak gel har fortfarande skadliga kemikalier som irriterar huden vilket gör det mer benäget för rakhyvelbrännskador och stötar. Tvål! Är vad du vill göra dina vänner bäst! Se när du använder tvål, det lödrar på huden bättre samtidigt som du dödar eventuella bakterier som råkar vara på ditt ansikte. Nu när jag säger tvål kan det bara inte vara något som vissa är ännu värre för din hud än rakgelé. Elfenben och duva skulle vara det bästa valet eftersom de inte är många kemikalier allt är lätt tillsatt 'inte för lite inte för mycket' det gör det till en perfekt ersättningsgel för rakning. Låt mig tillägga att du kan välja att använda duva eller elfenben kropp tvättar eller bara rena tvål. Jag tycker att stavar fungerar bättre eftersom de har mer fokuserad skum.

3.

Tvätta din plats för att få en extra ren skugga tänk på att du måste tvätta ansiktet med tvål, du behöver inte tvätta ditt ansikte. Ditt fel! Tvätta alltid ditt ansikte med ett gott unscented ansiktsvask som Clearasil (fungerar bäst) eller Neutrogena. hår. Lita på mig när du gör det här kommer du att finna att håret kommer direkt.

4.

Den perfekta RAZOR-jag förklarade för dig varför några rakhyvlar inte skar hantera när det gäller att eliminera ansiktshår. Gillette och Bic skulle förmodligen vara de sämre varumärkena att använda, inte för att de är billiga men för att kvaliteten på rakhyveln inte är vad det är förhöjd. Om du har rakt hår fungerar Schick rakhyvelmärken bra. För mer grova hårtyper BUMP FIGHTER RAZORER ARBETER DET BÄST !!! Den här rakhyvel är billig! Men kvaliteten är utmärkt och det varar länge efter att vara en engångs rakhyvel. Jag har haft min i ett halvt år och det är ingen rost i sikte !!! Jag har inte haft en rakhyvelstöt kanske 1 eller 2 men för det mesta är mitt ansikte klart och slätt. De här rakhyvlarna arbetar genom att bara klippa håret på ytan av huden samtidigt som det skärs jämnt !!! Jag menar jämnt !!! Den här rakhyveln organiserar håret som verkligen hade förvånat mig efter dess efterverkningar. Mitt hår växte tillbaka även i stället för ingrown. När du först ser barberaren i butiken kommer det att säga FÖR SVART Män det här är inte Allt som sant det fungerar på alla hudtyper, även rakt hår. Välj ett par av dessa på din lokala drogbutik. 'Wal-Mart har dem säkert och CVS kommer att ha dem'. En annan sak att lägga till är att leta efter rakhyvlar med ett blad! Använda 4 blad och allt det där skräpet kan faktiskt göra mer skada än bra. Ja, du kan få en närmare rakning men det kommer att skära dina hår ojämnt och orsaka en hel ingrown hair city !!! Stick till de enskilda knivarna om du vill eliminera dessa otäcka knölar!

5.

Gör duschen en skyggparadis. En bra varm dusch är mycket fördelaktig för rakning eftersom ångan öppnar dina porer gör håret på ditt ansikte lossna. Heck, det hjälper dig också att göra allt i ett. Tänk på det, vill du inte vara sen för jobbet? Borsta tänderna, flossa tänderna, torka din rumpa, ta en piss och raka i duschen !!! När du rakar i duschen, se till att du tvättar snabbt först raka och tvätta sedan ditt ansikte igen. Oroa dig inte över överflödig tvätt eftersom Clearasils kemikalier är balanserade och inte irriterar din yttre dermis. När du gör det här är det bra att gå bro! Om du vill ha istället för efterskärning sätta lite icke doftande lotion eller ännu bättre speciellt för grovt hår HÖGTID. HÖGTID är en bumpproppsprodukt som du kan hitta på CV eller nästan vilken butik som helst med en läkemedelsgång. När du ser det kommer det att vara i den svarta sektionsgången, oroa dig inte fungerar på alla grova hårtyper (lockigt till blöjahår). Applicera lite på ditt ansikte om du känner att de är inkräkta hår efter varje gång du rakar. Ge det ett par dagar och kolla på den magiska händelsen. Bumpless !!!!!

Låt din hår växa för ett par dagar. Ge ditt ansikte en vila varför inte! Rakning varje dag kan vara ett krångel och smärta, speciellt om du vill ha en ren rakning. Låt ditt ansiktshår växa för en dag eller två. Över rakning kan orsaka mycket irritation och är mycket tidskrävande. Om du ser ingrown hairs oroa dig inte! Och absolut inte tvätta dem ut! Om du gör detta kan du lämna ar och orsaka mer irritation i ansiktet. Ta det lugnt! Kvinna älskar en robust man då och då.

Tips och varningar

  • kom ihåg att du inte behöver följa mina tips. Jag försöker bara hjälpa dig ut alla pepole är olika och många har tekniker som fungerar bättre för dem. Men jag hittar dessa tips mer exakta från mina erfarenheter
  • När tiden passerar ska du hitta vissa produkter kommer att fungera, och vissa kommer inte bara att experimentera med olika rakhyvelor (enskilda blad fungerar bäst).
  • Håll dig borta från dofter den enda doften som en man ska ansöka till sig själv är colongne.
  • Om någon produkt du köper irriterar din hud och slutar använda den!
  • Låt ditt hår växa för en dag eller två det här är viktigt när man går till en ren rakning!
  • Låt oss möta det, en kvinna föredrar en manlig man med ansiktshår som ett djur! och någon kvinna som en man som ser ut som Zach Effron utan hår alls. Oavsett vad ditt fall kan vara här är det några legitips om hur du får ut det mesta av din rakning samtidigt som du eliminerar de rakhyvelbrännskadorna och krossar humpiga kliande ingrown hairs.